NMNH Beachfestival 2023 Partyreport

Het NMNH beach festival 2023 op het strand van Scheveningen was wederom een spectaculair house- en technofeest dat mijn verwachtingen overtrof. Ondanks een regenachtige start van het evenement, brak al snel de zon door en creëerde een perfecte festivalvibe. Net als vorig jaar waren er drie podia - Techno, Hard Techno en House - die voor een gevarieerd muziekaanbod zorgden. En dit jaar waren er nog meer bezoekers uit Den Haag aanwezig, waar we natuurlijk trots op zijn. Het is geweldig om het grootste strandfestival in zijn soort te (mogen) delen met de Stappers in Den Haag.

De Hard Techno-tent, die dit jaar maar liefst 30 meter groter was dan vorig jaar, stond al snel vol met enthousiaste feestgangers. Hier zorgden de hardtechno DJ's, waaronder de trotse lokale held Stan Chris, ervoor dat de tent op zijn grondvesten trilde. De krachtige en snelle beats brachten het publiek in beweging. Ook verraste Joel Beukers ons door zijn nieuwe drankje in deze tent te introduceren. Hij deelde simpelweg shotjes uit aan de bezoekers, rechtstreeks in hun mond wel te verstaan. En naast het feit dat zijn twee vodka smaken heerlijk waren, zorgde het ook voor enig vermakelijk beeldmateriaal. En nu we hem persoonlijk ontmoet hebben, hij  is echt een gouden gast!

De housestage was vanaf het begin af aan drukbezocht! In deze halve loods leverden de DJ's geen half werk. De beats knalden uit de speakers en de geluidskwaliteit en setting waren veel beter dan vorig jaar. Bovendien was er voldoende ruimte, waar veel bezoekers gebruik van maakten. De bar was handig geplaatst binnen handbereik van de dansvloer, waardoor niemand lang hoefde te wachten op een verfrissend drankje.

Op de Techno-stage konden we genieten van de buitengewone talenten van onder andere Kobosil en niemand minder dan Enrico Sangiuliano. Hun indrukwekkende sets bewezen opnieuw waarom ze tot de absolute top van de technoscene behoren. Het was een extra bijzonder moment toen Enrico voor zijn set een shirt accepteerde dat hij cadeau kreeg van stappenindenhaag.nl en NMNH. Wat nog geweldiger was, is dat hij het shirt tijdens zijn set droeg. Het ontwerp van onze Martin Simonis van de bedrukking van dit shirt was een eerbetoon aan zijn 'ninetozero' label, maar dan met de gegevens van het NMNH Festival erin verwerkt. We hoopte dat hij het zou meenemen als aandenken, maar dat hij het zou aantrekken hadden we niet durven dromen.

Het NMNH Beachfestival 2023 is een evenement waar we met trots op kunnen terugkijken. Het bood geweldige muziek, een onvergetelijke ervaring, een bruisende sfeer en een gemeenschap van dansliefhebbers die één werden in hun passie voor onder andere techno en house. Daarnaast was er ook een eigen eetplein met actieve recycling-inname, wat het festival een duurzame touch gaf. Het is duidelijk dat de organisatie zich blijft verbeteren op alle vlakken. Er waren voldoende lockers aanwezig en de ingang was zo opgesteld dat de doorstroom soepeler verliep. We kijken nu al uit naar de volgende editie van dit geweldige festival! En heel jammer dat het al voorbij is, maar gelukkig hebben we de foto’s nog (drie sessies) en een aftermovie van onze mediapartner 070online.nl

clubhopping-denhaag2023--partymania-stappenindenhaag

Clubhopping Festival 2023 Partyreport

Afgelopen zaterdagnacht hadden we het genoegen om deel te nemen aan het Clubhopping Festival in...
Lees verder...
Rastaplas Zuiderpark

Rastaplas Zuiderpark Partyreport

Als liefhebber van reggae en tevens fotograaf, had ik het voorrecht om deze betoverende dag...
Lees verder...
east-techno-collective-azorra-remy-unger-partymania-stappenindenhaag

East on the Beach Partyreport

Wat een onvergetelijke avond was het bij East on the Beach in Beachclub Azorra! De...
Lees verder...
strawberryclub-hofhouse-juli2023-partymania-stappenindenhaag

Strawberry Club Hofhouse Partyreport

Het was eindelijk vrijdag 28 juli Strawberry Club was terug, en hoe! We hadden deze...
Lees verder...
eekamouse-partyreport-reggea-paard-partymania-stappenindenhaag

Verslag: Eek-A-Mouse betoverde het Paard

Het Paard was vorige week op vrijdagavond het toneel voor een onvergetelijke reggae-ervaring met de...
Lees verder...
partyreport-bevrijdingsfestival-vijfmei-malieveld-partymania-stappenindenhaag

Bevrijdingsfestival Den Haag 2023 Partyr

Ieder jaar is stappenindenhaag.nl aanwezig bij het Bevrijdingsfestival in Den Haag. Naast het verzorgen van...
Lees verder...
partyreport-kingsworld-2023-partymania-stappenindenhaag

KingsWorld 2023 Partyreport

Wat later dan anders, maar toch nog even een partyreport van KingsWorld 2023. Meteen de...
Lees verder...
richter-techno-partyreport-partymania-stappenindenhaag

Partyreport Technofeest Richter Paard De

Op zaterdag 18 maart was het zo ver: het nieuwe techno concept Richter vond plaats...
Lees verder...
nmnh-paard-techno-party-report-verslag-partymania-stappenindenhaag

NMNH Paard Techno Special 2023 Partyrepo

Bij een uitverkocht Paard hebben we natuurlijk wel vaker lange rijen gezien. Maar dat ze...
Lees verder...
NMNH-pierspecial-partyreport-partymania-stappenindenhaag

NMNH Pier Special 2022 Partyreport

NMMH streek zaterdag 26 november neer met een special op de Scheveningse Pier! Wij dachten...
Lees verder...
nmnh-festival-partymania-stappenindenhaag

NMNH Beachfestival 2022 Partyreport

Dit was sick! We zijn echt wel wat gewend, maar het NMNH festival was zo...
Lees verder...
palmundo-partyreport-partymania-stappenindenhaag

Pal Mundo Festival 2022 Partyreport

Een heel weekend bij Pal Mundo in het Zuiderpark als festivalfotograaf voelde als een vakantie....
Lees verder...
denhaag-outdoor-2022-verslag-partymania-stappenindenhaag

Den Haag Outdoor 2022 Partyreport

Nog steeds in de buzz van Den Haag Outdoor 2022, wow, wat een dik festival!...
Lees verder...
party-report-the-crave-festival-2022-zuiderpark-stappenindenhaag

The Crave Festival 2022 Partyreport

GE-WEL-DIG! The Crave Festival 2022 in het Zuiderpark was op alle gebieden top. Op de...
Lees verder...
tiesto2003-partymania-stappenindenhaag

DJ Tiësto in Asta 2003 Partyreport

Na in een niet al te lange rij te hebben gestaan moesten we binnen nog...
Lees verder...

#nmnh #nooitmeernaarhuis #partyreport #zuiderpark #techno #thisisthehague #denhaagstaataan #denhaag #thehague #thehaguetips #localdenhaag #thehaguehighlights #denhaagevents #thehaguefestivals #uitgaandenhaag #citytripdenhaag #citytripthehague #denhaagtips #wearethehague #dagjeuit #aggacentje #wehague #houjehaags #stappenindenhaag #partymania #goneout