Promotie

Ben je van plan om een evenement te organiseren of vertegenwoordig je een uitgaansgelegenheid en wil je graag meer zichtbaarheid krijgen in de uitgaansscene? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier vind je de stappen om je evenement kosteloos te promoten via de evenementenkalenders van "Stappen in Den Haag" en "www.goneout.nl".

Voordat we een evenement opnemen in de "Stappen in Den Haag" kalender, moet het aan de volgende criteria voldoen:

  1. Het moet een openbaar evenement zijn, dus niet exclusief voor bepaalde groepen zoals studentenverenigingen.
  2. Het evenement moet te vinden zijn op Facebook of vermeld staan op een eigen website.
  3. Het Facebook-evenement moet een duidelijke beschrijving van het feest bevatten, zodat mensen weten wat ze kunnen verwachten.
  4. Het evenement moet gerelateerd zijn aan muziek of dansen in Den Haag, dus geen bijeenkomsten zoals date-nights of markten.

Als je evenement niet op Facebook staat, kun je altijd de benodigde informatie per e-mail naar ons sturen.

Als jouw (muziek)evenement aan bovenstaande criteria voldoet, nodigen we je uit om een e-mail te sturen naar info@stappenindenhaag.nl met een link naar het Facebook-evenement of de uitgaansgelegenheid, samen met alle relevante informatie, zoals minimumleeftijd en toegangsprijs. Binnen 24 uur zal je evenement worden toegevoegd aan onze kalender.

Persberichten en ander uitgaansnieuws zijn ook welkom. We plaatsen deze inclusief flyer of foto (de foto moet vrij zijn van auteursrechten) op onze nieuwspagina, delen ze op Facebook en Twitter, en bieden de mogelijkheid om de berichten via RSS op je eigen website te plaatsen. Zorg ervoor dat je persbericht heldere en uitgebreide informatie bevat, met meer dan 300 woorden. Persberichten die verwijzen naar andere websites voor winacties worden niet geplaatst.

Wat zijn de voordelen van het promoten via onze kalender en nieuwsberichten? Als je nieuwsbericht (geen evenementen) op onze website wordt geplaatst, delen we het met onze Facebook-volgers (2340+ volgers en 800+ leden, plus een privéprofiel met 3600+ vrienden) en onze X-volgers (± 2154 volgers). Onze kalender is gekoppeld aan de uitgaans-app www.goneout.nl (met 2.000 downloads) en zal ook te zien zijn op de website van www.acku.nl , de studentensite van de Haagse Hogeschool.

Je kunt al je berichten sturen naar het volgende e-mailadres: info@stappenindenhaag.nl. Wij kijken uit naar jouw evenementen en nieuwsberichten om de uitgaansscene in Den Haag te versterken!

Ook vaak bekeken:

team-vrijwilligers-medewerkers-bestuur-penningmeester-voorzitter-oprichter-hobby-freelance-stappen-in-den-haag-partymania-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Het Team

Party Mania is een stichting, het bestaat...

Read More
over-ons-info-stappenindenhaag

Over ons

Hieronder wat uitgelichte gebeurtenissen uit de geschiedenis...

Read More
WK695E~C

Wat is ons doel?

Het doel van Stichting Partymania is om...

Read More
statistieken-dagelijks-bezoekersaantallen-webanalytics-stappenindenhaag

Statistieken

Al sinds jaar en dag houden we...

Read More
PHU69B~1

Disclaimer

Disclaimer

Door...

Read More
AT9HV1~A

Adverteren

Stappen in Den Haag is een interessant...

Read More
sponsor-worden-uitgelicht-stappenindenhaag-070_850x315p

Sponsoring

Sponsoring en Stappen in Den Haag, wat...

Read More
linkpagina-links-websites-stappenindenhaag-070

Linkpagina

Op deze pagina links die we interessant...

Read More
contact-colofon-informatie-redactie-stappen-in-den-haag-partymania-goneout-app-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Redactie en colofon

Stappen in Den Haag is onderdeel van...

Read More
festival-denhaag-2024-haagse-festival-agenda-partymania-stappenindenhaag

Festivalagenda Den Haag 2024

Met trots onthullen we de Festivalagenda Den...

Read More
tarieven-foto-gebruik-fotografie-foto-printen-locatie-evenementen-stappen-in-denhaag-partymania-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Foto tarieven

Foto tarieven Stichting Party Mania -...

Read More