Danceclubs in Den Haag

danceclubs-denhaag-thehague-stappenindenhaag

Er zijn een aantal danceclubs in Den Haag te vinden. Onder danceclubs verstaan we locaties waar een deejay kan draaien en een dansvloer is. Sommige van deze clubs hebben ook andere activiteiten zoals een restaurant of een poppodium. De meeste danceclubs in Den Haag openen als club de deuren om 23.00 uur. Het muziekaanbod in de Haagse clubs is heel gevarieerd. Van house, club, techno, urban, populair, top 40, techhouse tot latin, salsa en batchata. In de zomermaanden draaien er ook deejays in de beachclubs van Den Haag. Het Zwarte Pad in Scheveningen en Kijkduin zijn bekende locaties. Hou onze agenda goed in de gaten voor de leukste evenementen.

de-boterwaag-stadscafe-salsa-dansen-woensdags-latin-uitgaan-stappen-deejay-den-haag-070

Grote Markt 8a
2511 BGDen Haag

De Boterwaag

Iedereen kent natuurlijk het 17e eeuwse pand 'De Boterwaag' op de Grote Markt. Dit grandcafé is al jaren de hotspot voor lekker eten en een drankje doen. Tevens is de Boterwaag met veel bieren op tap en nog veel meer in een flesje één van de speciaalbier-cafés van Den Haag. Wat echter niet veel mensen weten is dat iedere woensdag vanaf 22.00 uur een latin-dj staat te draaien en dat er salsa gedanst kan worden. Ieder jaar eind oktober wordt er één van de bekenste Halloweenfeesten van Den Haag gegeven.

havana-cubastyle-salsa-latin-uitgaan-stappen-deejay-edm-danceclub-den-haag

Buitenhof 19
2513 AG Den Haag

Havana

Geniet volop van al het moois én het lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft. Proost met een cocktail of geniet van een overheerlijk gerecht en ervaar de betovering van Zuid-Amerika in Havana Den Haag.

Daarnaast dans je elke vrijdag en zaterdagavond op de clubavonden. Op vrijdag geniet je vanaf 23:30 van Zuid-Amerikaanse beats tijdens Noche Latina. Zaterdag kom je gezellig naar de Club Night waar verschillende artiesten en DJ’s hun act zullen uitvoeren. Hou de website in de gaten voor de actuele agenda!

club-lustig-uitgaan-stappen-deejay-edm-danceclub-den-haag

Spui 6
2511 BS Den Haag

Club Lustig

Club Lustig is een urban club in hartje centrum Den Haag. Met twee area's kun je er genieten van verschillende muziek. In de Main Area draaien de deejays voornamelijk muzieksoorten als urban, club, classics en housetunes. In de tweede zaal kan je dansen op de Reggaeton, Zouk, Salsa, Bachata en ander latin muziekstromingen. Ook bekend zijn de speciale Ladiesnights. Club Lustig is elke vrijdag en zaterdag geopend van 00.00 uur tot 09.00 uur.

millers-nightlife-uitgaan-stappen-deejay-edm-danceclub-den-haag

Plein 8
2511 CR Den Haag

Millers Nightlife

Millers is een restaurant aan het Plein. Maar na het diner wordt de zaak niet gesloten. Deze wordt in het weekend deels omgebouwd tot een hippe club.  De blikvanger van Millers is de unieke LED-verlichte dansvloer. Maar ook de VIP tafels, live-entertainment, uitgebalanceerde licht- en geluidssysteem en de dj's zorgen voor een echte club op niveau. Millers wordt opgedeeld in twee aparte area's, namelijk Millers met house, club en dance muziek. En Millers Café met dance classics ofwel de sfeer uit de 80's en 90's.

paard-poppodium-uitgaan-stappen-deejay-edm-danceclub-den-haag

Prinsegracht 12
2512 GA Den Haag

Het Paard

Het Paard Poppodium (voorheen Paard van Troje) staat sinds begin jaren '70 van de vorige eeuw bekend als dé poptempel van Den Haag. En tot de dag van vandaag treden nog steeds binnen- en buitenlandse artiesten op. Echter kan deze locatie na 23.00 uur ook worden omgebouwd tot een danceclub. Het geluidssysteem van het Paard is één van de beste van Nederland voor zowel live muziek als electronische muziek. De grote zaal heeft op twee etages een mooie balkon galerij, daarnaast is er een kleine zaal met ook een balkon. Het is dus geen vaste danceclub, maar heeft voor externe organisatie's wel alle faciliteiten.

club-pip-binck36-uitgaan-stappen-deejay-edm-danceclub-den-haag

Binckhorstlaan 38
2516 BE Den Haag

Club PIP

PIP maakt deel uit van het creatieve bolwerk BINK36. Op maar 10 minuten lopen van zowel Centraal Station als Hollands Spoor op de rand van (voormalig) industrieterrein 'De Binckhorst' De nachtprogrammering van PIP focust zich op de creme de la creme van de elektronische muziek, van ruwe diamanten tot de veteranen in het vak. Club PIP, het nachtprogramma, bestaat uit events die gekenmerkt worden door de vaak verrassende programmering, relaxte sfeer en uitbundige aankleding.

 

club-rootz-uitgaan-stappen-deejay-edm-danceclub-den-haag

Grote Marktstraat 14
2511 BJ Den Haag

Club Rootz

Club Rootz is het clubgedeelte van het gelijknamige restaurant aan de Grote Markstraat. Geheeol afgescheiden van de eetgelegenheid is er een mooie ruimte die regelmatig gebruikt wordt als danceclub. Al jaren een vast begrip in het nachtleven van Den Haag. Met verschillende house, rock, feest en live jam avonden is Club Rootz een lokatie voor iedereen.

 

westwood-uitgaan-stappen-deejay-edm-danceclub-den-haag

Laan van Poot 7
2566 EV Den Haag

Club Westwood

Club Westwood is de oudste discotheek van Nederland. Opgericht in oktober 1967 en sinds 1992 op de huidige locatie. De vaste clubavond is op vrijdag. De club richt zich vanaf de start sterk op Haagsche studenten en trekt vooral het 18+ publiek van de omliggende tennis-, cricket-, hockey- en voetbalclubs. Mede door de ligging buiten het centrum van Den Haag heeft Club Westwood veel bezoekers uit de omliggende wijken Bohemen, Vogelwijk, Vruchtenbuurt en Statenkwartier komen.

Stappen in Den Haag is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op deze website en eventuele schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Deze lijst met Danceclubs in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door het team vrijwilligers. Heb je de indruk dat de gegeven informatie incorrect is? Gelieve een mail te sturen met daarin wat volgens jou aangepast moet worden. 

Ook vaak bekeken:

cafe-bar-kroeg-denhaag-pub-stappenindenhaag

Café’s en kroegen in Den Haag

Den Haag is rijk aan cafe's, bars...

Read More
overnachten-hotel-pension-bedbreakfast-hostel-denhaag-stappenindenhaag

Overnachten in Den Haag

Overnachten in Den Haag na bijvoorbeeld Stappen...

Read More
cocktailbar-longdrink-shaker-denhaag-stappenindenhaag

Cocktails in Den Haag

Den Haag is dè stad om cocktails...

Read More
lekker-eten-ontbijt-lunchen-dineren-denhaag-stappenindenhaag

Uit eten in Den Haag

Bij deze een makkelijk overzicht van het...

Read More
beachclubs-strandpaviljoen-strandtent-denhaag-thehague-stappenindenhaag

Beachclubs van Den Haag

Den Haag heeft de langste kustlijn van...

Read More
live-muziek-bands-optredens-denhaag-thehague-stappenindenhaag

Live Muziek in Den Haag

Den Haag staat al jarenlang bekend als...

Read More