Den Haag Outdoor 2022 Partyreport

denhaag-outdoor-2022-verslag-partymania-stappenindenhaag

Nog steeds in de buzz van Den Haag Outdoor 2022, wow, wat een dik festival! Editie 2022 is wat ons betreft legendarisch. Vanaf de start om 12.00 uur stonden op alle stages deejays lekker te draaien.  ook al kwam de aanloop van bezoekers wat langzaam op gang. Maar na 15.00 uur was er een dikke stroom met vaak uitbundige feestgangers en vanaf 16.00 uur stonden er lekker veel mensen op alle dansvloeren. Al snel werd duidelijk “Den Haag staat aan

En over de muziek, want hier kwamen we natuurlijk voor. Eigenlijk waren er alleen maar goede namen geboekt. Dus bij welke stage we ook waren, het klonk echt heel lekker. Alle deejays hadden het zichtbaar naar hun zin en hadden einigh moeite het publiek los te krijgen. Voor ons na 19 jaar is het wel een beetje een reünie, inmiddels hebben we veel deejays leren kennen. In bekende Haagse clubs zoals La DS, AStA, <<O>>, maar ook van tijdens feesten zoals Rave the City in de Statenhal of Sneakerz en Franchise in het Paard of op het strand. Maar ook de jongere generatie plaatjes draaiers was lekker op dreef, ondanks dat ze het nu vanaf usbstick doen.

Veel respect voor DJ Chuckie, die zijn veelzijdigheid demonstreerde door een set op alle podia te draaien. Geweldig hoe hij overal met een andere set en stijl het publiek helemaal los liet gaan. Zo startte hij in een bijna lege technotent, maar liet deze helemaal vol achter. Na hem zette ook andere technodj’s hier een hele vet klinkende set neer. Naast DJ’s waren er ook optredens van artiesten en er was op het veld een aparte live-act. En het mechanische stier draaide lekker rondjes met rodeo wannabee’s op zijn rug!

Geweldig was ook het gevarieerde aanbod van foodtrucks op het eetplein. Eigenlijk net als de muziek voor ieder wat wils. Van pizza tot de lekkere snacks van Uncle John’s op de Leyweg. Maar ook churros, poffertjes, kibbeling en noodles. Met ruim voldoende bankjes in de zon of onder stretchttenten als je op zoek was naar een verkoelende schaduw. Ook aan de bar was het een groot deel van de dag lekker druk. En de zweefmolen, zat ook na 16.00 uur iedere ronde vol.

Zo gevarieerd als de muziek en het eten waren de bezoekers. Van mensen met groeven dieper dan een maxisingel tot een jongere generatie die alleen weten dat bij AStA gokautomaten staan. Daarnaast was het weer opvallend hoe een festival als Den Haag Outdoor kan verbroederen, want waar je ook vandaan komt, we zijn allemaal Hagenees. Ofwel een evenement met bezoekers net zo gevarieerd als de Haagse samenleving, gezellig samen aan het feesten.

Een beetje traditie is onze eigen Haagse DJ Outsiders die altijd afsluit op het urban house hoofdpodium. Of met DJ doe ik deze ras entertainer toch een beetje tekort. Want wat maakte hij er weer een feestje van, wat een supersicke finale voor dit geweldige evenement. Of om in zijn woorden te spreken; “Ik ben eindelijk thuis! Geboren en getogen in nul-zeven-nul 3,2,1 los” En los ging het met de duizenden bezoekers die inmiddels allemaal hun weg naar het hoofdpodium hadden gevonden!

Conclusie: Kippenvel tot ons stuitje als we terugdenken aan zaterdag. Die twee jaar wachten was niet voor niets. Jammer dat het toch snel ging, maar gelukkig hebben we de foto’s en filmpjes nog. Maar tot volgend jaar bij de editie van 2023, waar we ons nu al op verheugen.

Martin en Richard Stappen in Den Haag

Festivalfoto's

Meer partyreports

clubhopping-denhaag2023--partymania-stappenindenhaag

Clubhopping Festival 2023 Partyreport

Afgelopen zaterdagnacht hadden we het genoegen om deel te nemen aan het Clubhopping Festival in...
Lees verder...
Rastaplas Zuiderpark

Rastaplas Zuiderpark Partyreport

Als liefhebber van reggae en tevens fotograaf, had ik het voorrecht om deze betoverende dag...
Lees verder...
east-techno-collective-azorra-remy-unger-partymania-stappenindenhaag

East on the Beach Partyreport

Wat een onvergetelijke avond was het bij East on the Beach in Beachclub Azorra! De...
Lees verder...
strawberryclub-hofhouse-juli2023-partymania-stappenindenhaag

Strawberry Club Hofhouse Partyreport

Het was eindelijk vrijdag 28 juli Strawberry Club was terug, en hoe! We hadden deze...
Lees verder...
nmnh-beachfestival-2023-partymania-stappenindenhaag

NMNH Beachfestival 2023 Partyreport

Het NMNH beach festival 2023 op het strand van Scheveningen was wederom een spectaculair house-...
Lees verder...
eekamouse-partyreport-reggea-paard-partymania-stappenindenhaag

Verslag: Eek-A-Mouse betoverde het Paard

Het Paard was vorige week op vrijdagavond het toneel voor een onvergetelijke reggae-ervaring met de...
Lees verder...
partyreport-bevrijdingsfestival-vijfmei-malieveld-partymania-stappenindenhaag

Bevrijdingsfestival Den Haag 2023 Partyr

Ieder jaar is stappenindenhaag.nl aanwezig bij het Bevrijdingsfestival in Den Haag. Naast het verzorgen van...
Lees verder...
partyreport-kingsworld-2023-partymania-stappenindenhaag

KingsWorld 2023 Partyreport

Wat later dan anders, maar toch nog even een partyreport van KingsWorld 2023. Meteen de...
Lees verder...
richter-techno-partyreport-partymania-stappenindenhaag

Partyreport Technofeest Richter Paard De

Op zaterdag 18 maart was het zo ver: het nieuwe techno concept Richter vond plaats...
Lees verder...
nmnh-paard-techno-party-report-verslag-partymania-stappenindenhaag

NMNH Paard Techno Special 2023 Partyrepo

Bij een uitverkocht Paard hebben we natuurlijk wel vaker lange rijen gezien. Maar dat ze...
Lees verder...
NMNH-pierspecial-partyreport-partymania-stappenindenhaag

NMNH Pier Special 2022 Partyreport

NMMH streek zaterdag 26 november neer met een special op de Scheveningse Pier! Wij dachten...
Lees verder...
nmnh-festival-partymania-stappenindenhaag

NMNH Beachfestival 2022 Partyreport

Dit was sick! We zijn echt wel wat gewend, maar het NMNH festival was zo...
Lees verder...
palmundo-partyreport-partymania-stappenindenhaag

Pal Mundo Festival 2022 Partyreport

Een heel weekend bij Pal Mundo in het Zuiderpark als festivalfotograaf voelde als een vakantie....
Lees verder...
party-report-the-crave-festival-2022-zuiderpark-stappenindenhaag

The Crave Festival 2022 Partyreport

GE-WEL-DIG! The Crave Festival 2022 in het Zuiderpark was op alle gebieden top. Op de...
Lees verder...
tiesto2003-partymania-stappenindenhaag

DJ Tiësto in Asta 2003 Partyreport

Na in een niet al te lange rij te hebben gestaan moesten we binnen nog...
Lees verder...

#denhaagoutdoor #zuiderpark #deejays #reunie #thisisthehague #denhaagstaataan #denhaag #thehague #thehaguetips #localdenhaag #thehaguehighlights #denhaagevents #thehaguefestivals #uitgaandenhaag #citytripdenhaag #citytripthehague #denhaagtips #wearethehague #dagjeuit #aggacentje #wehague #houjehaags #stappenindenhaag #partymania #goneout

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten