Donatiepagina

HELP! Zonder jouw donatie gaat Stappen in Den Haag op zwart. Stappen in Den Haag ontvangt ook komend jaar géén enkele subsidie van de gemeente Den Haag. We moeten zelf inkomsten genereren. Dit lukte de afgelopen jaren net aan, maar door Covid zijn er dit jaar geen inkomsten van foto-opdrachten en advertentiegelden. Terwijl de jaarlijkse kosten voor de app, domeinnamen en internet wel doorgaan. Inmiddels zijn we echt door onze reserves heen. Ons team van vrijwiligers blijft zich zolang we de website in de lucht kunnen houden 7 dagen per week inzetten om de Haagse Horeca te promoten. Zeker in deze moeilijke tijd waar ook de horeca extra promotie zo hard nodig heeft

Via het de onderstaande formulier kan je een donatie doen via iDeal. Er is geen minimum bedrag, we zijn echt met alles blij! Eventueel met naam en een bericht, maar dat is niet verplicht. Bij voorbaat alvast heel erg bedankt voor je donatie!

Bedrag


Klik op bovenstaande knop om te doneren!

 

Liever doneren met PayPal? Ook dat is heel makkelijk, open je PayPal account en maak een bedrag over naar: info@stappenindenhaag.nl (geef aan dat het om familie of vriend gaat, dan gaan er geen kosten vanaf!)