Statistieken

statistieken-dagelijks-bezoekersaantallen-webanalytics-stappenindenhaag

Al sinds jaar en dag houden we de bezoekersaantallen van Party-Mania en Stappen in Den Haag bij. Helaas kunnen we deze niet openbaar zetten omdat ze achter een inlogpagina staan. Maar bij deze een inzage in de bezoekersaantallen.

Als we kijken naar de periode van september 2020 - september 2021 hadden we gemiddeld 30.000 bezoekers per maand, wat natuurlijk neerkomt op ongeveer 1.000 bezoekers per dag. Natuurlijk zorgen nieuwsberichten en evenementfoto's altijd voor uitschieters, maar dit is ook een gemiddelde.

De leeftijdsgroep van de bezoekers is volgens de statistieken (februari 2021) tussen 16 en 57 jaar, 65% man en 35% vrouw. Daarvan is 55% woonachtig in de Randstad, 30% uit de rest van Nederland en 15% vanuit het buitenland. De meeste bezoekers kijken via een Windows computer met de Firefox browser. Het grootste aantal bezoekers blijft tussen de 4 en 18 minuten op de website.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten