Gone out is de beste uitgaansapp!

gone-out-meest-complete-uitgaansapp-stappenindenhaag

Gone out is (nog steeds) de beste uitgaansapp omdat het de enige app met een complete agenda voor Uitgaan in Den Haag. Het bevat namelijk alle aangekondigde feesten, festivals en evenementen in de categorie uitgaan. Tevens zie je op de kaart de locatie van het evenement!

Door goed contact met de horeca en organisatoren kan Stappen in Den Haag de gekoppelde agenda up-to-date houden. In het verwerken en controleren heeft Richard onze ‘agenda-expert’ door zijn ervaring ook een routine opgebouwd. Een goede agenda blijft een paar uur werk per dag, maar het resultaat is er dan ook naar.

Door de jaren heen zijn er andere mooie Haagse uitgaansapps gemaakt. Maar als de agenda leeg blijft, dan is een dergelijke app eigenlijk waardeloos. Jammer dat er ook veel gemeenschapsgeld is gestoken in deze projecten. En dat de er duidelijk onderschat is of er capabele personen zijn hem up-to-date te houden. Dat is eigenlijk hetzelfde als een blinkende sportwagen kopen van een subsidie, maar niemand met de juiste vaardigheid erin te kunnen rijden. En waarom een nieuwe bolide als de oude perfect voldoet en iedereen hem prettig vind in gebruik?

De Stappen in Den Haag Gone Out app bestaat sinds 2013 en is GRATIS te downloaden uit de App store en Google play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten