Het Team

team-vrijwilligers-medewerkers-bestuur-penningmeester-voorzitter-oprichter-hobby-freelance-stappen-in-den-haag-partymania-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Party Mania is een stichting, het bestaat dus uit een oprichter, een bestuur en medewerkers. Deze medewerkers zijn vrijwilligers die als hobby hun expertise aanwenden om het streven van de stichting ter promotie en bevordering in Den Haag na te streven. Wat is dat in normaal Haags? Nou regelmatig werken er een paar gasten die de oprichter kennen mee om te helpen dat Uitgaan in Den Haag gepromoot wordt.

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit een aantal vaste bestuursleden, zoals een voorzitter en een penningmeester. Alle functionarissen zijn al sinds de oprichting van de stichting betrokken bij Party-Mania en zetten zicht naast hun bestuurlijke taken in voor het netwerk van Stichting Party-Mania. Daarnaast vraagt het team goedkeuring voor belangrijke beslissingen aan het bestuur en houdt de penningmeester als kas verantwoordelijke de inkomsten en uitgaven in de gaten. Tevens zorgt hij dat de minimale inkomsten die er jaarlijks gegenereerd worden, volledig geïnvesteerd worden in de stichting.

Het Team

Het team bestaat zoals hierboven geschreven uit een aantal enthousiaste vrijwilligers. Eigenlijk met ieder een eigen taak, maar altijd met de gemeenschappelijke visie. De meeste teamleden werken al vele jaren al dan niet met tussenpozen samen met de oprichter.  Dit kan een lang verhaal worden, maar laat ik ze hieronder maar gaan voorstellen.

kanters-team-stappenindenhaag

Richard Kanters

Bedenker & Oprichter | Agendabaas | Web- & Postmaster | Fotograaf | Ontwerper 

Richard bedacht in 2003 een lijstje met toen der tijd housefeestjes voor zijn vrienden. Al snel groeide dit uit tot een complete website waar de agenda centraal stond.

Inmiddels is Richard als oprichter een door de wol gewassen 'baas' voor het bijhouden van de website en de agenda. Dit resulteert dat Stappen in Den Haag al sinds 2003 de meest complete agenda op het gebied van uitgaan in Den Haag heeft. Diverse keren gekopieerd, echter nog nooit geëvenaard.

Daarnaast is Kanters ook het dagelijkse aanspreekpunt van Stappen in Den Haag. Ook is hij regelmatig de tussenpersoon tussen organisatoren en fotografen, alsmede tussen gemeente en locatie.

Richard is een perfectionist, optimist, doorzetter, die zich bijna alles zelf heeft aangeleerd op het gebied van websites, communicatie en ontwerp. Een man met een Haagse stem en een gouwe (lees: groen-geel) hart.

martin-simonis-ontwerper-tekstschrijver-fotograaf-vloger-videomontage-teamlid-vrijwilliger-partymania-stappen-van-den-haag-stappen-070

Martin Simonis

Beleidsmedewerker | Grafisch Ontwerper | Fotograaf | Tekstschrijver | Marketeer | Contentmaker   

Martin werd eind 2003 gevraagd om het team te versterken als fotograaf en recensist voor de website. Ook zijn ervaring als grafisch vormgever besloot hij in te zetten voor de stichting. Ook in de beleidsvoering help hij om nieuwe ideeën en projecten naar een hoger niveau te tillen.

Als fotograaf trad Martin jarenlang op de voorgrond van Party-Mania, maar op de achtergrond stond hij garant voor de vele innovatieve grafische ontwerpen met betrekking tot het logo, de kleding en het drukwerk. Ook weet hij ieder idee van zijn teamleden tot in de perfectie uit te voeren. Als contentmaker en marketeer weet hij door zijn visuele uitingen altijd de juiste doelgroep te bereiken.

Martin is een creatieveling, perfectionist, organisator, bedenker die met de juiste gereedschappen uitmuntende dingen kan creëren. Zijn horecaverleden als SVH restaurantkok, Haagse Horecaroots en extraverte persoonlijkheid helpen hem bij het netwerken voor de stichting.

marianne-smith-team-stappenindenhaag

Marianne Smit

Fotograaf

Marianne is een bevlogen Haagse fotograaf. Naast dat ze makkelijk communiceerd en een echte teamspeler is kent ze haar camera van binnen en buiten. Ze is al vele jaren actief als familiefotograaf en sinds 2023 versterkt ze het Stappen in Den Haag team op grote evenementen.

Haar passie voor fotografie zie je terug in al haar beeldmateriaal, daarnaast legt ze makkelijk contact met haar 'modellen'.

geoffrey-team-stappenindenhaag

Geoffrey Röttger

Vrijwilliger | Promotor

Geoffrey is een ondersteunende vrijwilliger. Op festivals assisteert hij regelmatig met het lopen en vasthouden van de 'fotolijst' Daarnaast helpt  Geoffrey op diverse gebieden van promotie door zijn grote netwerk.

freddy-mol-playground-play-teamlid-vrijwilliger-fotograaf-partymania-stappen-van-den-haag-stappen-070

Freddy Mol

Beleidsmedewerker | Fotograaf | Hardware specialist | Brainstormer

Freddy was al fotograaf, maar toen hij hoorde op een editie van Parkpop van het bestaan van Party-Mania wilde hij graag dit team komen versterken.

In het begin wisselde hij tussen zijn diverse hobby's. De ene avond als DJ achter de draaitafels en de volgende avond ervoor tussen het publiek als fotograaf. Daarnaast ging Freddy mee met andere fotografen als backup of als beveiliger/chauffeur. Ook is Freddy een topper in het opbouwen van een printen op locatie en alles wat hier qua netwerk en koppelen bij komt kijken. Op het gebied van beleidsvoering staat hij ook zijn mannetje met goede ideeën welke veelal voortkomen dankzij trainingen en werkwijze als medewerker van een multinational.

Freddy is een betrokken persoon, netwerker, teamspeler en beschermeling. Daarnaast is hij altijd op zijn hoede om de andere teamleden tegen onrecht te beschermen. Zijn sportieve verleden en voorkomen geven altijd de steun dat hij achter het team staat. Ook op momenten dat hij voor zijn werk in het buitenland verblijft.

Ook vaak bekeken:

WK695E~C

Wat is ons doel?

Het doel van Stichting Partymania is om...

Read More
tarieven-foto-gebruik-fotografie-foto-printen-locatie-evenementen-stappen-in-denhaag-partymania-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Foto tarieven

Foto tarieven Stichting Party Mania -...

Read More
contact-colofon-informatie-redactie-stappen-in-den-haag-partymania-goneout-app-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Redactie en colofon

Stappen in Den Haag is onderdeel van...

Read More
festival-denhaag-2024-haagse-festival-agenda-partymania-stappenindenhaag

Festivalagenda Den Haag 2024

Met trots onthullen we de Festivalagenda Den...

Read More
AT9HV1~A

Adverteren

Stappen in Den Haag is een interessant...

Read More
PHU69B~1

Disclaimer

Disclaimer

Door...

Read More
statistieken-dagelijks-bezoekersaantallen-webanalytics-stappenindenhaag

Statistieken

Al sinds jaar en dag houden we...

Read More
over-ons-info-stappenindenhaag

Over ons

Hieronder wat uitgelichte gebeurtenissen uit de geschiedenis...

Read More
sponsor-worden-uitgelicht-stappenindenhaag-070_850x315p

Sponsoring

Sponsoring en Stappen in Den Haag, wat...

Read More
meld-je-evenement-aan-voor-gratis-promotie-stappen-in-den-haag-partymania-goneout-app-uitgaan-feesten-festivals-070

Promotie

Ben je van plan om een evenement...

Read More
linkpagina-links-websites-stappenindenhaag-070

Linkpagina

Op deze pagina links die we interessant...

Read More