Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Het Team

4 min read
team-vrijwilligers-medewerkers-bestuur-penningmeester-voorzitter-oprichter-hobby-freelance-stappen-in-den-haag-partymania-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Party Mania is een stichting, het bestaat dus uit een oprichter, een bestuur en medewerkers. Deze medewerkers zijn vrijwilligers die als hobby hun expertise aanwenden om het streven van de stichting ter promotie en bevordering in Den Haag na te streven. Wat is dat in normaal Haags? Nou regelmatig werken er een paar gasten die de oprichter kennen mee om te helpen dat Uitgaan in Den Haag gepromoot wordt.

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit een aantal vaste bestuursleden, zoals een voorzitter en een penningmeester. Alle functionarissen zijn al sinds de oprichting van de stichting betrokken bij Party-Mania en zetten zicht naast hun bestuurlijke taken in voor het netwerk van Stichting Party-Mania. Daarnaast vraagt het team goedkeuring voor belangrijke beslissingen aan het bestuur en houdt de penningmeester als kas verantwoordelijke de inkomsten en uitgaven in de gaten. Tevens zorgt hij dat de minimale inkomsten die er jaarlijks gegenereerd worden, volledig geïnvesteerd worden in de stichting.

Het Team

Het team bestaat zoals hierboven geschreven uit een aantal enthousiaste vrijwilligers. Eigenlijk met ieder een eigen taak, maar altijd met de gemeenschappelijke visie. De meeste teamleden werken al vele jaren al dan niet met tussenpozen samen met de oprichter.  Dit kan een lang verhaal worden, maar laat ik ze hieronder maar gaan voorstellen.

richard-kanters-oprichter-bedenker-teamlid-vrijwilliger-fotograaf-partymania-stappen-van-den-haag-stappen-070

Richard Kanters

Bedenker & Oprichter | Agendabaas | Web- & Postmaster | Fotograaf | Ontwerper 

Richard bedacht in 2003 een lijstje met toen der tijd housefeestjes voor zijn vrienden. Al snel groeide dit uit tot een complete website waar de agenda centraal stond.

Inmiddels is Richard als enige vaste medewerker een door de wol gewassen 'baas' voor het bijhouden van de website. Daarnaast is hij ook het dagelijkse aanspreekpunt van Stappen in Den Haag. Ook is hij regelmatig de tussenpersoon tussen organisatoren en fotografen, alsmede tussen gemeente en locatie.

Richard is een perfectionist, optimist, doorzetter, die zich bijna alles zelf heeft aangeleerd op het gebied van websites, communicatie en ontwerp. Een man met een Haagse stem en een gouwe hart.

martin-simonis-ontwerper-tekstschrijver-fotograaf-vloger-videomontage-teamlid-vrijwilliger-partymania-stappen-van-den-haag-stappen-070

Martin Simonis

Beleidsmedewerker | Grafisch Ontwerper | Fotograaf | Tekstschrijver | Marketing  

Martin werd eind 2003 gevraagd om het team te versterken als fotograaf en recensist voor de website. Ook zijn ervaring als grafisch vormgever kwam goed van pas.

Als fotograaf trad Martin jarenlang op de voorgrond van Party-Mania, maar ook op de achtergrond stond hij garant voor de vele innovatieve grafische ontwerpen met betrekking tot het logo, de kleding en het drukwerk. Ook in de beleidsvoering help hij om nieuwe ideeën en projecten naar een hoger niveau te tillen.

Martin is een creatieveling, perfectionist, organisator, bedenker die met de juiste gereedschappen uitmuntende dingen kan creëren. Zijn horecaverleden, Haagse roots en extraverte persoonlijkheid helpen hem bij het netwerken voor de stichting.

freddy-mol-playground-play-teamlid-vrijwilliger-fotograaf-partymania-stappen-van-den-haag-stappen-070

Freddy Mol

Beleidsmedewerker | Fotograaf | Hardware specialist | Brainstormer

Freddy was al fotograaf, maar toen hij hoorde op een editie van Parkpop van het bestaan van Party-Mania wilde hij graag dit team komen versterken.

In het begin wisselde hij tussen zijn diverse hobby's. De ene avond als DJ achter de draaitafels en de volgende avond ervoor tussen het publiek als fotograaf. Daarnaast ging Freddy mee met andere fotografen als backup of als beveiliger/chauffeur. Ook is Freddy een topper in het opbouwen van een printen op locatie en alles wat hier qua netwerk en koppelen bij komt kijken. Op het gebied van beleidsvoering staat hij ook zijn mannetje met goede ideeën welke veelal voortkomen dankzij trainingen en werkwijze als medewerker van een multinational.

Freddy is een betrokken persoon, netwerker, teamspeler en beschermeling. Daarnaast is hij altijd op zijn hoede om de andere teamleden tegen onrecht te beschermen. Zijn sportieve verleden en voorkomen geven altijd de steun dat hij achter het team staat. Ook op momenten dat hij voor zijn werk in het buitenland verblijft.

wil-looijstijn-teamlid-vrijwilliger-fotograaf-partymania-stappen-van-den-haag-stappen-070

Wil Looijestijn

Fotograaf 

Wil had een zeer ondergewaardeerde functie bij een andere organisatie, maar zijn loyaliteit hield hem daar. Uiteindelijk na wederom teleurstellingen ging hij overstag om bij het Stappen in Den Haag team te komen.

Wil is een getalenteerde fotograaf met mooie foto-apparatuur en een enorme lading ervaring. Hij klimt net zo makkelijk op een podium als atleten een horde nemen. Weinig is Wil te gek, alles voor de foto.

Wil tovert een lach op je gezicht! Wil zal iedereen tutoyeren en komt daar ook gewoon mee weg. Wil heeft een eerlijke mening en is een bereid deze met iedereen te delen. Het maakt hem een eerlijk en recht door zee persoon, waar je meteen aan merkt wat je aan hem hebt. En dat is veel! Zowel als fotograaf als aan teamlid

Ook vaak bekeken:

contact-colofon-informatie-redactie-stappen-in-den-haag-partymania-goneout-app-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Redactie en colofon

Stappen in Den Haag is onderdeel van...

Read More
linkpagina-links-websites-stappenindenhaag-070

Linkpagina

Op deze pagina links die we interessant...

Read More
meld-je-evenement-aan-voor-gratis-promotie-stappen-in-den-haag-partymania-goneout-app-uitgaan-feesten-festivals-070

Promotie

Organiseer je een feest of vertegenwoordig je...

Read More
WK695E~C

Wat is ons doel?

Sinds 2003 is Stichting Party Mania /...

Read More
AT9HV1~A

Adverteren

Stappen in Den Haag biedt diverse mogelijkheden...

Read More
tarieven-foto-gebruik-fotografie-foto-printen-locatie-evenementen-stappen-in-denhaag-partymania-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Tarieven


Tarieven Stichting Party Mania - Stappen...

Read More