Haagse Horeca in Beeld

horeca-beeld-instagram-eten-denhaag-stappenindenhaag

Stappen in Den Haag brengt sinds 2003 de Haagse Horeca in Beeld. Dit gebeurde tot februari 2020 door partyfoto's. Echter toen door Covid alle evenementen afgelast werden, besloten we als team al onze energie te steken in de promotie van de 'zittende' horeca zoals de restaurants, cafés, lunchrooms, eetcafés, koffiecorners, foodhallen, strandpaviljoens, etc.

Hieronder de Haagse Horeca in Beeld op onze Instagram ter inspiratie om te bestellen of wanneer eens lekker een drankje te gaan doen of uit eten te gaan wanneer dat weer mogelijk is.

Volg Stappen in Den Haag op Instagram om de Haagse Horeca in Beeld te blijven houden. Daarnaast delen we vacatures, interessante acties en horecanieuws op ons uitgelichte verhaal (Stories) van Instagram!

#houjehaags #steundehaagsehoreca #supportyourlocals #SupportYourLocalsDenHaag #stappenindenhaag #haagserestaurants #denhaagstaataan #denhaagomgeving #thisisthehague #eettip #culinair #ilovethehague #thehaguecity #haagsehoreca #aggacentje

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag