DJ Tiësto in Asta 2003 Partyreport

Na in een niet al te lange rij te hebben gestaan moesten we binnen nog een geruime tijd wachten voor de garderobe. Maar toen we onze jassen hadden afgegeven konden we lekker los gaan. Bij onze binnenkomst was Misja Helsloot aan het draaien. Eigenlijk best een bekende naam, maar ondanks dat kende ik zijn draaistijl helemaal niet. En dat is jammer, want Misja blijkt best wel een strakke en goede dj te zijn. Er draaide nog een andere dj die ik ook uitsluitend van naam kende, namelijk: Montana. Beide deejays zetten een zeer goed voorprogramma neer voor de Bredase dj waar we toch eigenlijk allemaal voor gekomen waren.

Ik stond in het midden van een al overvolle dansvloer, tussen een aantal mensen die er van uit gingen dat ze meer ruimte bij de ticket gekocht hadden. En of je wilde dansen of niet je werd gewoon gedanst door de andere feestgangers. Maar dat alles heb je wel voor over als je Tiësto nog eens van echt dichtbij wil zien. En het wachten werd beloond, want om even voor twee kwam met luid gejuich DJ Tiësto tevoorschijn. En hij begon zich te installeren om het van Montana over te nemen. Toen was het zover, na de eerste plaat van Tiësto werd hij officieel aangekondigd. En hierop was geen bezuiniging van kracht, alles kwam voorbij: #1 DJ of the world, 1st Dutch Dj that won a MTV award, 1st DJ with an own concert in a stadion, Best Dj contest by ID&T radio, etc. etc. En daar op een meter of drie van ons vandaan stond Thijs met een heel brede lach. Hierna werd een flinke lading zilveren confetti over ons heen gespoten en de show ging verder.

Na het uitkomen van de dubbel-cd Nyana had ik voor het eerst twijfels over Tiësto, ik mis namelijk op deze cd de creatieve mix acties zoals ik dat gewend was van zijn live optredens, de Magik en de Search of Sunrise series. Maar na enkele platen dacht ik wat ongelofelijk gaaf, ik sta in ASTA te dansen op de Tiësto. En dan voel je ineens dat al die erkenningen en prijzen terecht zijn. Want daar staat niet alleen een dj, maar ook een warme persoonlijkheid die tussen de platen door ladingen handtekeningen zet op de meest uiteenlopende dingen, zoals telefoons, bankbiljetten en kleding. En alles met een constante glimlach op zijn gezicht.

Na ongeveer anderhalf uur te hebben staan springen op Tiësto zijn platen, dan krijg je dorst. Dus wij naar de bar, in de grote zaal was het te druk aan de bar dus wij naar boven. Daar was het een stuk minder druk en al snel bijna direct stond ik vooraan. Vanaf dat moment heb ik nog wel ± 15 minuten !!! moeten wachten op mijn drankjes, omdat de dames achter de bar van hot naar her liepen en niet keken wie er het langste stond. Ook werd hun werkgedeelte constant gevuld met vuile glazen, die maar langzaam door een ophaler/spoeler werden weggewerkt. Eenmaal terug in de zaal was de dansvloer zo druk dat er tussen komen uitgesloten was. Dus zijn we door de menigte aan de zijkant naar achteren gelopen, waar we boven op het podium op ongeveer een meter achter Tiësto stonden. En dat is best een leuke ervaring zeker omdat op dat moment dat de enige ruimte waar je nog een beetje kon dansen.

Wat ik jammer vind van ASTA is dat het eigenlijk te druk was, er kunnen in de kleine zaal ± 500 en in de grote zaal ± 900 mensen, maar bij een dj zoals Tiësto kan je natuurlijk wel bedenken dat er minimaal 1200 personen in de grote zaal zijn, wat niet bevorderlijk is voor een plezierig verblijf. Het leek een beetje op het crème de la crèmefestival waar ook een totaal van alle zalen was verkocht maar waar een paar grote acts teveel publiek trokken. Maar al met al heb ik een fantastische avond/nacht gehad, tussen een heleboel vrolijke partymensen, opgezweept door een hele goeie dj.

Locatie en aankleding: 5
Muziek en Dj’s: 10
Licht en Geluid: 10
Publiek : 8
Toiletten : 7
Security : 8
Over het geheel gezien: 7,5

Martin Simonis Party-Mania / Stappen in Den Haag

Meer partyreports

clubhopping-denhaag2023--partymania-stappenindenhaag

Clubhopping Festival 2023 Partyreport

Afgelopen zaterdagnacht hadden we het genoegen om deel te nemen aan het Clubhopping Festival in...
Lees verder...
Rastaplas Zuiderpark

Rastaplas Zuiderpark Partyreport

Als liefhebber van reggae en tevens fotograaf, had ik het voorrecht om deze betoverende dag...
Lees verder...
east-techno-collective-azorra-remy-unger-partymania-stappenindenhaag

East on the Beach Partyreport

Wat een onvergetelijke avond was het bij East on the Beach in Beachclub Azorra! De...
Lees verder...
strawberryclub-hofhouse-juli2023-partymania-stappenindenhaag

Strawberry Club Hofhouse Partyreport

Het was eindelijk vrijdag 28 juli Strawberry Club was terug, en hoe! We hadden deze...
Lees verder...
nmnh-beachfestival-2023-partymania-stappenindenhaag

NMNH Beachfestival 2023 Partyreport

Het NMNH beach festival 2023 op het strand van Scheveningen was wederom een spectaculair house-...
Lees verder...
eekamouse-partyreport-reggea-paard-partymania-stappenindenhaag

Verslag: Eek-A-Mouse betoverde het Paard

Het Paard was vorige week op vrijdagavond het toneel voor een onvergetelijke reggae-ervaring met de...
Lees verder...
partyreport-bevrijdingsfestival-vijfmei-malieveld-partymania-stappenindenhaag

Bevrijdingsfestival Den Haag 2023 Partyr

Ieder jaar is stappenindenhaag.nl aanwezig bij het Bevrijdingsfestival in Den Haag. Naast het verzorgen van...
Lees verder...
partyreport-kingsworld-2023-partymania-stappenindenhaag

KingsWorld 2023 Partyreport

Wat later dan anders, maar toch nog even een partyreport van KingsWorld 2023. Meteen de...
Lees verder...
richter-techno-partyreport-partymania-stappenindenhaag

Partyreport Technofeest Richter Paard De

Op zaterdag 18 maart was het zo ver: het nieuwe techno concept Richter vond plaats...
Lees verder...
nmnh-paard-techno-party-report-verslag-partymania-stappenindenhaag

NMNH Paard Techno Special 2023 Partyrepo

Bij een uitverkocht Paard hebben we natuurlijk wel vaker lange rijen gezien. Maar dat ze...
Lees verder...
NMNH-pierspecial-partyreport-partymania-stappenindenhaag

NMNH Pier Special 2022 Partyreport

NMMH streek zaterdag 26 november neer met een special op de Scheveningse Pier! Wij dachten...
Lees verder...
nmnh-festival-partymania-stappenindenhaag

NMNH Beachfestival 2022 Partyreport

Dit was sick! We zijn echt wel wat gewend, maar het NMNH festival was zo...
Lees verder...
palmundo-partyreport-partymania-stappenindenhaag

Pal Mundo Festival 2022 Partyreport

Een heel weekend bij Pal Mundo in het Zuiderpark als festivalfotograaf voelde als een vakantie....
Lees verder...
denhaag-outdoor-2022-verslag-partymania-stappenindenhaag

Den Haag Outdoor 2022 Partyreport

Nog steeds in de buzz van Den Haag Outdoor 2022, wow, wat een dik festival!...
Lees verder...
party-report-the-crave-festival-2022-zuiderpark-stappenindenhaag

The Crave Festival 2022 Partyreport

GE-WEL-DIG! The Crave Festival 2022 in het Zuiderpark was op alle gebieden top. Op de...
Lees verder...

#tiesto #asta #partyreport #centrum #trance #thisisthehague #denhaagstaataan #denhaag #thehague #thehaguetips #localdenhaag #thehaguehighlights #denhaagevents #thehaguefestivals #uitgaandenhaag #citytripdenhaag #citytripthehague #denhaagtips #wearethehague #dagjeuit #aggacentje #wehague #houjehaags #stappenindenhaag #partymania #goneout