Sponsoring

Sponsoring en Stappen in Den Haag, wat is er allemaal mogelijk? Stappen in Den Haag is aanwezig in de Haagse horeca, op grote en kleine festivals en evenementen. Dit maakt Stappen in Den Haag een interessant kanaal om jezelf als bedrijf, dienst of product zichtbaar te maken bij onze doelgroep. Via drukwerk, denk aan posters, flyers en fotokaartjes. Maar ook op onze hekbanners en kleding. Een ander voordeel is de lage kosten tegenover het hoge bereik.

fotokaartje-poster-sponsoring-a-formaat-stappenindenhaag

1.000 stuks € 299,- *
2.500 stuks € 349,- *
5.000 stuks € 424,- *
prijzen per 1-1-2024

 

Sponsor fotokaartjes

Iedereen die tijdens een evenement op de foto gaat wil deze natuurlijk terug vinden, daarom delen we na het maken van een foto deze kaartjes uit. We delen net zoveel foto's uit als dat er personen staan op een foto.  Omdat de kaartjes bewaard worden, blijft een sponsor ook zichtbaar.

Afhankelijk van het evenement en het aantal fotografen worden er 500 - 2.500 kaartjes uitgedeeld. Van festivals zoals NMNH Kingsday (10.000 bezoekers), Bevrijdingsfestival (30.000 bezoekers), Pal Mundo (30.000 bezoekers), NMNH Beach (10.000 bezoekers) etc. maar ook Clubhopping (20 uitgaanslocaties) en de Intocht van Sinterklaas en meerdere kleine evenementen.

Sponsorplaats? De hele achterzijde van het fotokaartje.

Interesse? Mail ons het ontwerp in PDF (52 x 74 mm + 3 mm afloop). Zet in de mail het aantal en je factuurgegevens. We mailen de factuur. Indien deze betaald is wordt de opdracht uitgevoerd.

Geen ontwerp? Dan kan Stappen in Den Haag dit verzorgen, mail ons de losse onderdelen en een uitleg. We maken eerst een offerte en bij goedkeuring een digitale proef. Na akkoord gaat de rest zoals hierboven.

a6 stappen festival agenda 2024 def

5.000 stuks
€ 499,-

10.000 stuks
€ 849,-


 

Logo op festivalflyer

 Jaarlijks drukken we de 'Haagse Festival Flyer' dit is het gedrukte exemplaar van onze Haagse Festivalpagina. Van deze flyer worden 5.000 of 10.000 stuks A6 (14,8 x10,5 cm) en verspreid onder horeca en instellingen in Den Haag voor aanvang festival seizoen (27 april).

De sponsorplaats is de volledige achterzijde. Je trekt dus de aandacht met je advertentie, boodschap of logo? Dat is mogelijk en dan val je zeker op. Een ander voordeel is dat we hebben gemerkt dat de festival flyer het hele jaar bewaard wordt, dus er is een constante exposure van jouw boodschap of logo.

Interesse? Mail ons dat je je mee wil doen vóór 10 april en stuur meteen je logo (Adobe Illustrator Vector EPS) mee als je wil adverteren naast de tekst. Gaat het om de volledige achterzijde dan hebben we een opgemaakte advertentie in PDF nodig met 3 mm afloop (je ontwerper weet wat dat is) . Zet in de mail je factuurgegevens. We mailen een digitale proef en de factuur. Indien deze betaald is wordt de opdracht uitgevoerd en sta je op de festivalflyer van het opvolgende jaar.

Kleine lettertjes. *Alle genoemde prijzen zijn inclusief ontwerp, drukken en verspreiden en exclusief 21% BTW. Stappen in Den Haag is onderdeel van Party Mania, Stichting ter Promotie en Bevordering van Uitgaan in Den Haag. Gezien deze rechtsvorm kunnen we facturen met BTW sturen. Alle inkomsten gaan regelrecht terug naar de stichting om onder andere de domeinnaam, drukwerk en een internet abonnement te betalen. Dit wordt gecontroleerd door de penningmeester en de belastingdienst. Stappen in Den Haag is afhankelijk van deze inkomsten, daar er géén subsidie wordt gekregen van de gemeente.  De stichting is volledig in beheer van vrijwilligers om het uitgaan en stappen in Den Haag te promoten en bevorderen en de Haagse Horeca te ondersteunen.