Sponsoring

Sponsoring en Stappen in Den Haag, wat is er allemaal mogelijk? Stappen in Den Haag is aanwezig in de Haagse horeca, op grote en kleine festivals en evenementen. Dit maakt Stappen in Den Haag een interessant kanaal om jezelf als bedrijf, dienst of product zichtbaar te maken bij onze doelgroep. Via drukwerk, denk aan posters, flyers en fotokaartjes. Maar ook op onze hekbanners en kleding. Een ander voordeel is de lage kosten tegenover het hoge bereik.

festivalposter-aformaat-sponsoring-stappenindenhaag

€ 149,- per jaar
excl. 21% BTW
Prijs is inclusief
drukken en verspreiden

Logo op festivalposter

Ieder voorjaar publiceren we de 'Haagse Festival Poster' dit is het gedrukte exemplaar van onze Haagse Festivalpagina. Van deze poster worden 250 stuks A3 (42x30 cm), 100 stuks A2 (60x42 cm) en 5 stuks A0 (120x84 cm) gedrukt. De A3 en A2 worden verspreid onder horeca en instellingen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. De A0 posters worden meegenomen naar diverse markten en evenementen waar we aanwezig zijn.

Sponsorplaats? Het logo van je festival aan de rechterzijde van de poster, er is plaats voor 8 logo's waardoor deze evenementen er meer uitspringen dat alleen een tekstregel.

Interesse? Mail ons dat je je mee wil doen vóór 1 november en stuur meteen je logo (Adobe Illustrator Vector EPS) mee. Zet in de mail je factuurgegevens. We mailen een digitale proef en de factuur. Indien deze betaald is wordt de opdracht uitgevoerd en sta je op de festivalposter en festivalpagina van het opvolgende jaar.

fotokaartje-poster-sponsoring-a-formaat-stappenindenhaag

€ 249,- 1.000 stuks
€ 299,- 2.500 stuks
excl. 21% BTW
Prijs is inclusief
drukken en verspreiden

Sponsor fotokaartjes

Iedereen die tijdens een evenement op de foto gaat wil deze natuurlijk terug vinden, daarom delen we na het maken van een foto deze kaartjes uit. Afhankelijk van het evenement en het aantal fotografen worden er 500 - 2.500 kaartjes uitgedeeld. Van festivals zoals Den Haag Outdoor, Pal Mundo, maar ook de Intocht van Sinterklaas, Foodtruckfestival TREK en de Royal Christmasfair.

Sponsorplaats? De hele achterzijde van ons fotokaartje.

Interesse? Mail ons het ontwerp in PDF (52 x 74 mm + 3 mm bleed). Zet in de mail het aantal en je factuurgegevens. We mailen de factuur. Indien deze betaald is wordt de opdracht uitgevoerd.

Geen ontwerp? Dan kan Stappen in Den Haag dit verzorgen, mail ons de losse onderdelen en een uitleg. We maken eerst een offerte en bij goedkeuring een digitale proef. Na akkoord gaat de rest zoals hierboven.

Kleine lettertjes. Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Stappen in Den Haag is onderdeel van Party Mania, Stichting ter Promotie en Bevordering van Uitgaan in Den Haag. Gezien deze rechtsvorm kunnen we facturen met BTW sturen. Alle inkomsten gaan regelrecht terug naar de stichting om onder andere de domeinnaam, drukwerk en een internet abonnement te betalen. Dit wordt gecontroleerd door de penningmeester en de belastingdienst. Stappen in Den Haag is afhankelijk van deze inkomsten, daar er géén subsidie wordt gekregen van de gemeente.  De stichting is volledig in beheer van vrijwilligers om het uitgaan en stappen in Den Haag te promoten en bevorderen en de Haagse Horeca te ondersteunen.