Wat is ons doel?

Sinds 2003 bruisen de straten van Den Haag dankzij de onvermoeibare inzet van Stichting Party Mania / Stappen in Den Haag. Ons doel? Het nachtleven van Den Haag in vuur en vlam zetten en jongeren de kans geven om onze stad als hét uitgaansparadijs op de kaart te zetten. We bereiken wekelijks maar liefst 10.000 jonge enthousiastelingen.

Het begon allemaal in 2003, toen Richard Kanters Stichting Party Mania oprichtte met als nobel streven zijn vrienden op de hoogte te houden van de sprankelende uitgaansmogelijkheden in Den Haag. Met een aanzienlijk netwerk verspreidde dit initiatief zich als een lopend vuurtje door de Randstad. Sinds de oprichting is ons doel onveranderd gebleven: we zijn dé bron voor de meest complete en actuele uitgaansagenda in Den Haag. Daarnaast hebben we altijd gestreefd naar de bevordering van goed georganiseerde feesten in onze stad. Onze focus? Iedereen met interesse in het bruisende uitgaansleven van Den Haag aanspreken door middel van meerdere promotionele uitingen waaronder de website, de app, social media en gedrukte items.

Wat ooit begon als een eenmansinitiatief, groeide gestaag, mede dankzij de onschatbare inzet van Richard Kanters en de vrijwilligers die zich bij ons aansloten. In 2005 verkoos de lezers van de Haagsche Courant onze website tot de beste uitgaanssite van Den Haag.

In de jaren die volgden, waren we altijd prominent aanwezig bij evenementen en festivals, waardoor we een stevig netwerk van bezoekers en horecaondernemers opbouwden. Van het fotograferen met een fysieke lijst, een primeur in Nederland, tot het afdrukken van foto's met festivalgangers bij evenementen zoals Parkpop, en zelfs het hosten van onze eigen stage bij XXLmas, we hebben altijd vooropgelopen in het bieden van een unieke ervaring.

In 2013 bundelden we onze krachten met een app-ontwikkelaar voor smartphones om een app te creëren die volledig voldeed aan de wensen van het uitgaanspubliek in Den Haag. Het voornaamste doel was om alle evenementen, inclusief feesten en festivals, in één uitgaansagenda te verzamelen en te koppelen aan onze website. De GoneOut app is nog steeds een groot succes, omdat hij puur fungeert als agenda-app voor alle evenementen. Het ontwikkelen van een app is misschien eenvoudig, maar het zorgen voor nauwkeurige en up-to-date informatie vergt dagelijkse toewijding.

In 2018 lanceerden we 'Party Mania / Stappen in Den Haag' als een gedrukte flyer voor festivals in Den Haag, die enthousiast werd ontvangen door politici, horecaondernemers en festivalbezoekers. In 2019 deden we er nog een schepje bovenop door 5.000 exemplaren te drukken en te verspreiden in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Delft, Katwijk en Noordwijk. In 2022 en 2023 drukte we ook festival posters, die verspreid werden in de grootste van eerder genoemde steden.

Toen de Covid-19-pandemie toesloeg en de horeca werd gesloten, zaten wij niet stil. We doorzochten ons uitgebreide netwerk om alle initiatieven tijdens de lockdown in kaart te brengen. Zoals altijd streefden we naar de meest complete lijst, met alle aanbieders van afhaal- en bezorgdiensten, cadeaubonnen, pakketverkoop en merchandise. Deze lijst werd dagelijks bijgewerkt en is toendertijd gedeeld door de gemeente Den Haag en horecaleveranciers, die de waarde van onze inspanningen erkennen. Met een ruim 20.000 bezoeken is de lijst echt een succes gebleken.

Bovendien delen we regelmatig berichten van de Haagse horeca op onze Instagram- en Facebook-verhalen, waardoor de acties ook onder de aandacht worden gebracht van een breder en ander publiek en het bereik voor de horeca aanzienlijk wordt vergroot. Samen zetten we Den Haag op de kaart als een stad vol leven, zelfs in uitdagende tijden.

Ook vaak bekeken:

PHU69B~1

Disclaimer

Disclaimer

Door...

Read More
AT9HV1~A

Adverteren

Stappen in Den Haag is een interessant...

Read More
contact-colofon-informatie-redactie-stappen-in-den-haag-partymania-goneout-app-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Redactie en colofon

Stappen in Den Haag is onderdeel van...

Read More
statistieken-dagelijks-bezoekersaantallen-webanalytics-stappenindenhaag

Statistieken

Al sinds jaar en dag houden we...

Read More
linkpagina-links-websites-stappenindenhaag-070

Linkpagina

Op deze pagina links die we interessant...

Read More
meld-je-evenement-aan-voor-gratis-promotie-stappen-in-den-haag-partymania-goneout-app-uitgaan-feesten-festivals-070

Promotie

Ben je van plan om een evenement...

Read More
tarieven-foto-gebruik-fotografie-foto-printen-locatie-evenementen-stappen-in-denhaag-partymania-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Foto tarieven

Foto tarieven Stichting Party Mania -...

Read More
festival-denhaag-2024-haagse-festival-agenda-partymania-stappenindenhaag

Festivalagenda Den Haag 2024

Met trots onthullen we de Festivalagenda Den...

Read More
team-vrijwilligers-medewerkers-bestuur-penningmeester-voorzitter-oprichter-hobby-freelance-stappen-in-den-haag-partymania-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Het Team

Party Mania is een stichting, het bestaat...

Read More
sponsor-worden-uitgelicht-stappenindenhaag-070_850x315p

Sponsoring

Sponsoring en Stappen in Den Haag, wat...

Read More