Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

Wat is ons doel?

3 min read

Sinds 2003 is Stichting Party Mania / Stappen in Den Haag actief in Den Haag. Stappen in Den Haag wil het uitgaansleven van Den Haag stimuleren en jongeren kansen bieden om Den Haag als uitgaansstad op de kaart te zetten. Stappen in Den Haag bereikt 10.000 jongeren per week.

Richard Kanters heeft Stichting Party Mania in 2003 opgericht met als doel zijn eigen vrienden te informeren over de uitgaansmogelijkheden van Den Haag. Aangezien Kanters een aanzienlijke vriendenkring heeft en daardoor een netwerk spreidde dit zich als een olievlek over de randstad uit. Dit doel wordt als sinds de oprichting bereikt door de meest complete agenda voor het uitgaan in Den Haag te publiceren en dagelijks bij te werken. Tevens wilde hij zo stimuleren dat er meer goed georganiseerde feesten in Den Haag kwamen. De stichting richt zich op ieder die interesse heeft in de uitgaansmogelijkheden van Den Haag.

‘Party Mania / Stappen in Den Haag’ begon als een één persoons burgerinitiatief, maar groeide gestaag. Niet alleen door de tomeloze inzet van Richard Kanters, maar ook door de vrijwilligers die bij het team kwamen. In 2005 is de website als beste uitgaanssite van Den Haag gekozen door de lezers van de Haagsche Courant.

In de jaren erna is ‘Party Mania / Stappen in Den Haag’ altijd zeer zichtbaar aanwezig bij evenementen en festivals. Het geen resulteerde tot een solide netwerk van bezoekers en horeca. Van het fotograferen met een fysieke lijst waarmee ze de eerste in Nederland waren, het printen van foto's met festivalgangers bij onder andere Parkpop en het hosten van een eigen stage bij XXLmas.

In 2018 startte ‘Party Mania / Stappen in Den Haag’ met een gedrukte flyer voor festivals in Den Haag, welke zeer positief werd ontvangen door politiek, horeca en festivalbezoekers. In 2019 werd daar een schepje bovenop gedaan door deze flyer te laten drukken in een oplage van 5.000 stuks en deze door een bedrijf te laten verspreiden in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Delft, Katwijk en Noordwijk.

Bij het uitbreken van de Covid-19 crisis en de horeca-lockdown wilde ‘Party Mania / Stappen in Den Haag’ niet stil toekijken. Er werd flink gebeld en gemaild binnen het netwerk om zo alle initiatieven voor de lock-down op een lijst te zetten. Hierin hebben we geheel conform de traditie van de stichting ook weer de meest complete lijst. Op deze lijst alle aanbieders van afhalen en bezorgen. Maar ook cadeaubonnen, pakketverkoop en merchandise. De lijst wordt dagelijks bijgewerkt en is inmiddels ook gedeeld door o.a. de gemeente Den Haag. Ook horecaleveranciers beseffen het nut van deze actie en delen deze door.

Daarnaast worden dagelijks berichten op Instagram van de Haagse Horeca doorgedeeld in het verhaal van Stappen in Den Haag op Instagram en Facebook. Hierdoor worden de acties ook onder de aandacht gebracht van een andere doelgroep en het bereik voor de horeca flink vergroot.

Ook vaak bekeken:

statistieken-dagelijks-bezoekersaantallen-webanalytics-stappenindenhaag

Statistieken

Al sinds jaar en dag houden we...

Read More
PHU69B~1

Disclaimer

Disclaimer

Door...

Read More
tarieven-foto-gebruik-fotografie-foto-printen-locatie-evenementen-stappen-in-denhaag-partymania-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Tarieven


Tarieven Stichting Party Mania - Stappen...

Read More
contact-colofon-informatie-redactie-stappen-in-den-haag-partymania-goneout-app-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Redactie en colofon

Stappen in Den Haag is onderdeel van...

Read More
meld-je-evenement-aan-voor-gratis-promotie-stappen-in-den-haag-partymania-goneout-app-uitgaan-feesten-festivals-070

Promotie

Organiseer je een feest of vertegenwoordig je...

Read More
linkpagina-links-websites-stappenindenhaag-070

Linkpagina

Op deze pagina links die we interessant...

Read More
AT9HV1~A

Adverteren

Stappen in Den Haag is een interessant...

Read More
team-vrijwilligers-medewerkers-bestuur-penningmeester-voorzitter-oprichter-hobby-freelance-stappen-in-den-haag-partymania-stichting-promotie-bevordering-uitgaan-denhaag-070

Het Team

Party Mania is een stichting, het bestaat...

Read More