Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

NMNH Paard Techno Special 2023 Partyreport

3 min read
nmnh-paard-techno-party-report-verslag-partymania-stappenindenhaag

Bij een uitverkocht Paard hebben we natuurlijk wel vaker lange rijen gezien. Maar dat ze de hoek worden omgeleid en tot halverwege de Boekhorststraat staan is toch wel uniek. Maar eerlijk gezegd voor mij geen verrassing. Ik zag vorig jaar bij het NMNH beachfestival een rij van acht personen breed en 300 meter over de Boulevard naar de haven. En niet te vergeten de rij door de hele Pier in november.

De evenementen van NMNH zijn razend populair. Maar ook wel begrijpelijk, het is goed georganiseerd, een topsfeer en er staan altijd toppers  te draaien. Zoals ik altijd zeg, hoe beter je dj's des te minder promotie je nodig hebt. Aangezien ik al bij drie NMNH evenementen in Den Haag ben geweest, heb ik wel in de gaten dat deze organisatie de zaakjes op orde heeft en een flinke dosis lef. Ze durven buiten de hokjes te kleuren als alle medewerkers ergens achter staan. Hiermee zijn ze trendsetters i.p.v. trendvolgers.

Afgelopen zaterdag duurde het wel even voordat de lange rij via de beveiliging en garderobe binnen was. Maar de NMNH dj stond al lekker te draaien als voorprogramma voor de sterren van de avond; namelijk Stan Christ en Diøn. Je kent ze nog uit een vorig partyverslag toen ze op het strand figuurlijk de hardtechnotent afbraken.

En weer klonken de holle stampende beats van beide heren klonken weer geweldig> Nu uit het massieve soundsysteem van het Paard. Moderne hardtechno met ook samples van klassiekers zoals ‘Gladiators and Slaves’ en ‘The one and only Terminator’. Veel ouder dan de meeste bezoekers, maar zeker populair. De aanwezige die inmiddels op drie etages stonden te dansen gingen er goed op.

Vreemd genoeg weer weinig bezoekers uit Den Haag zelf. Haagse technofans gaan die zelf niet Stappen in Den Haag? Wederom veel bezoekers uit de Bollenstreek, Westland, Utrecht en Brabant, die het hele evenement los gingen. Er werd flink gedansd, de lasershow, projectie, decoratie en belichting maakte het tot een mooi geheel Ja, onze slogan:  #denhaagstaataan ging constant door mijn hoofd. Wat een feest!

En was het weer geweldig om in het Paard te zijn met een techno evenement! Überhaupt een feest van dit formaat is voor mij toch al snel 15 jaar geleden. (Ja, ik ben al zo oud) Maar de voorspelling van Party-Mania/Stappen in Den Haag is uitgekomen. Ook hardere house varianten zijn welkom in de Hofstad. Laat de rauwe ‘hard-techno-scene’ maar opbloeien in de Hofstad, wij zijn er (al jaren) klaar voor. Nu maar hopen dat er meer organisaties met lef het op durven te pakken.

Wij kijken al een beetje uit naar het NMNH beachfestival op 15 juli op het Noorderstrand. Ik heb stiekem backstage 😉 al wat meer namen gehoord en dat beloofd wat.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze Gone Out app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

Martin Simonis Party-Mania / Stappen in Den Haag

Meer partyreports

richter-techno-partyreport-partymania-stappenindenhaag

Partyreport Technofeest Richter Paard De

Op zaterdag 18 maart was het zo ver: het nieuwe techno concept Richter vond plaats...
Lees verder...
NMNH-pierspecial-partyreport-partymania-stappenindenhaag

NMNH Pier Special 2022 Partyreport

NMMH streek zaterdag 26 november neer met een special op de Scheveningse Pier! Wij dachten...
Lees verder...
nmnh-festival-partymania-stappenindenhaag

NMNH Beachfestival 2022 Partyreport

Dit was sick! We zijn echt wel wat gewend, maar het NMNH festival was zo...
Lees verder...
palmundo-partyreport-partymania-stappenindenhaag

Pal Mundo Festival 2022 Partyreport

Een heel weekend bij Pal Mundo in het Zuiderpark als festivalfotograaf voelde als een vakantie....
Lees verder...
denhaag-outdoor-2022-verslag-partymania-stappenindenhaag

Den Haag Outdoor 2022 Partyreport

Nog steeds in de buzz van Den Haag Outdoor 2022, wow, wat een dik festival!...
Lees verder...
party-report-the-crave-festival-2022-zuiderpark-stappenindenhaag

The Crave Festival 2022 Partyreport

GE-WEL-DIG! The Crave Festival 2022 in het Zuiderpark was op alle gebieden top. Op de...
Lees verder...

#NMNH #NooitMeerNaarHuis #Scheveningen #techno #deejays #reunie #thisisthehague #denhaagstaataan #denhaag #thehague #thehaguetips #localdenhaag #thehaguehighlights #denhaagevents #thehaguefestivals #uitgaandenhaag #citytripdenhaag #citytripthehague #denhaagtips #wearethehague #dagjeuit #aggacentje #wehague #houjehaags #stappenindenhaag #partymania #goneout

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag