Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Adverteren

2 min read

Stappen in Den Haag biedt diverse mogelijkheden om te adverteren. Als de meest complete uitgaansagenda van Den Haag vinden dagelijks vele honderden bezoekers hun weg naar de website. In het strand- en festival seizoen verdubbelen deze aantallen zich naar duizenden bezoekers per dag. De leeftijdsgroep van deze bezoekers is volgens de statistieken (februari 2020) tussen 16 en 55 jaar, 60% man en 40% vrouw. Daarvan is 55% woonachtig in de Randstad, 30% uit de rest van Nederland en 15% vanuit het buitenland.

CORONA ACTIE
Van € 100,-
voor 49,- per maand
excl. BTW

Sidebar advertentie

Dit is de meest prominente advertentieplaats op stappenindenhaag.nl. De advertentie is zichtbaar aan de rechterzijde onder het nieuwsblok en op de homepagina en op alle nieuwspagina's met een sidebar. De advertentie kan een link bevatten naar een website of facebookpagina.

Interesse? Mail ons een jpg/png bestand met een vaste breedte van 125 pixels en een variabele hoogte van maximaal 125 pixels. Zet ook in de mail En hoelang je wil adverteren en je factuurgegevens. We mailen een factuur en indien deze betaald is wordt de opdracht uitgevoerd en mailen we terug

CORONA ACTIE
Van € 25,-
voor € 15,- éénmalig
excl. BTW

Aanvulling links op adrespagina

Op adrespagina voor de horeca zetten we standaard de adresgegevens met een link naar de locatie en de website. Indien het gewenst is dat ook een link naar sociale media moet vragen we hier een kleine administratieve vergoeding voor. Zo kan je potentiële gasten meteen een link naar Instagram of Faceboek van je bedrijf geven. Handig als daar de laatste informatie op staat of mooie foto's.

Interesse? Mail ons de links naar je sociale media accounts. We mailen een factuur en indien deze betaald is wordt de opdracht uitgevoerd en mailen we terug

Kleine lettertjes. Stappen in Den Haag is onderdeel van Party Mania, Stichting ter Promotie en Bevordering van Uitgaan in Den Haag. Gezien deze rechtsvorm kunnen we facturen met BTW sturen. Alle inkomsten gaan regelrecht terug naar de stichting om onder andere de domeinnaam, drukwerk en een internet abonnement te bestalen. Dit wordt gecontroleerd door de penningmeester en de belastingdienst. Stappen in Den Haag is afhankelijk van deze inkomsten daar er geen subsidie wordt gekregen van de gemeente.  De stichting is volledig in beheer van vrijwilligers om het uitgaan en stappen in Den Haag te promoten en bevorderen.