Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

Adverteren

2 min read

Stappen in Den Haag biedt diverse mogelijkheden om te adverteren. Als de 'meest complete uitgaansagenda van Den Haag' en door de 'Werken in de Haagse Horeca vacature pagina' vinden dagelijks vele honderden bezoekers hun weg naar deze site. In het strand- en festival seizoen verdubbelen deze aantallen zich naar duizenden bezoekers per dag. De leeftijdsgroep van deze bezoekers is volgens de statistieken (februari 2020) tussen 16 en 55 jaar, 60% man en 40% vrouw. Daarvan is 55% woonachtig in de Randstad, 30% uit de rest van Nederland en 15% vanuit het buitenland.

CORONA ACTIE
Van € 100,-
voor 49,- per maand
excl. BTW

Sidebar advertentie

Dit is de meest prominente advertentieplaats op stappenindenhaag.nl. De advertentie is zichtbaar aan de rechterzijde onder het nieuwsblok en op de homepagina en op alle nieuwspagina's met een sidebar. De advertentie kan een link bevatten naar een website of facebookpagina.

Interesse? Mail ons een jpg/png bestand met een vaste breedte van 125 pixels en een variabele hoogte van maximaal 125 pixels. Zet ook in de mail En hoelang je wil adverteren en je factuurgegevens. We mailen een factuur en indien deze betaald is wordt de opdracht uitgevoerd en mailen we terug.

Kleine lettertjes. Stappen in Den Haag is onderdeel van Party Mania, Stichting ter Promotie en Bevordering van Uitgaan in Den Haag. Gezien deze rechtsvorm kunnen we facturen met BTW sturen. Alle inkomsten gaan regelrecht terug naar de stichting om onder andere de domeinnaam, drukwerk en een internet abonnement te betalen. Dit wordt gecontroleerd door de penningmeester en de belastingdienst. Stappen in Den Haag is afhankelijk van deze inkomsten, daar er géén subsidie wordt gekregen van de gemeente.  De stichting is volledig in beheer van vrijwilligers om het uitgaan en stappen in Den Haag te promoten en bevorderen en de Haagse Horeca te ondersteunen.