Gratis kaarten voor NMNH Kingsday

nmnh-kingsday-zuiderpark-gratis-kaarten-stappenindenhaag

Mis je kans niet op het meest bruisende festival van Koningsdag! De kaartverkoop voor NMNH Kingsday gaat als een speer en met goede reden. Want op 27 april tijdens Kingsday hoef je je geen zorgen te maken over het weer, want de twee geweldige area’s zijn volledig overdekt. Mede door de mooie line-up en de grote tenten zijn de Earlyraver- en Normal raver-tickets zijn al uitverkocht!

Speciaal voor de trouwe bezoekers van Stappen in Den Haag hebben we iets geweldigs geregeld. Als mediapartner van NMNH mogen we namelijk 2×2 gratis kaarten weggeven voor NMNH Kingsday! Dit is jouw kans om samen met een vriend of vriendin het eerste dikke festival van het jaar bij te wonen.

Het NMNH Kingsday Festival belooft een dag vol onvergetelijke momenten te worden. Met twee overdekte podia, omringd door gezellige foodtrucks en terrassen, biedt NMNH een unieke festivalervaring. Verwacht de beste house- en technomuziek van zowel Nederlandse als internationale top-dj’s, die ervoor zullen zorgen dat jouw Koningsdag onvergetelijk wordt. Het festivalconcept is geboren uit een diepe liefde voor Den Haag en ze kunnen niet wachten om deze passie met jou te delen. Waar kan dat beter dan in het prachtige Zuiderpark van Den Haag?

Meer weten over dit evenement?
Klik hier voor het interview, wat we een paar maanden geleden hadden met de organisatoren of klik hier voor het eerste persbericht van NMNH Kingsday.

We geven 2×2 gratis kaarten Kingsday weg, wat moet je ervoor doen?
• Stuur een mail met je voor- & achternaam* naar vrijkaarten@stappenindenhaag.nl vóór 10 april 18.00 uur een zet in het onderwerp ‘Gratis kaarten Kingsday’ en schrijf in deze mail op een originele manier waarom je 2 kaarten (ter waarde van € 98,45 !!!!) wil ontvangen voor dit fantastische evenement.
(*ivm E-Ticket)

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play. Daarnaast kan je in de GoneOut app de timetable van de dag zelf zien.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag