Laatste informatie WAVY X NMNH KINGSDAY FESTIVAL

Aanstaande zaterdag 27 april is het zover om 13.00 uur zal een zo goed als uitverkocht Wavy X NMNH Kingsday losbarsten in het Zuiderpark. Bij deze nog de laatste nuttige info voor de bezoekers van dit geweldige evenement.

OPENBAAR VERVOER
We adviseren te komen met openbaar vervoer.
Het Haagse Zuiderpark is makkelijk bereikbaar met Tramlijn 9 (Centraal Station en Station HS) Halte Zuiderpark, Tramlijn 16 (Wateringen – Centraal Station) Halte Loevensteinlaan, Buslijn 23 (Scheveningen-Kijkduin) Halte Fluitenbergstraat Buslijn 25 (Binnenstad Den Haag) Halte Zuiderpark, Buslijn 26 (Station Hollands Spoor) Halte Zuiderpark, Bus 37 (Station Delft) Bus 51 (Station Rijswijk – Binnenstad Den Haag) Bus 827 (Station Moerwijk – Honselersdijk) Treinstation Den Haag Moerwijk ligt op ± 20 minuten lopen vanaf het Zuiderpark of maak gebruik van de reisplanner.

FIETS
Bezoekers die met de fiets komen kunnen hun fiets GRATIS bewaakt stallen. Deze stalling bevindt zich zo goed als naast de ingang van het festivalterrein. Bezoekers die met de fiets komen kunnen hun fiets GRATIS bewaakt stallen. Er zal streng gelet worden op ‘zwerffietsen’ door verkeershandhavers in de buurt van het Zuiderpark

AUTO
Rond het Zuiderpark zijn in de omliggende wijken een beperkt aantal parkeerplaatsen. Daarnaast is het parkeren niet overal (meer) gratis en zijn sommige straten afgezet bij grote evenementen. Bezoekers met de auto worden verzocht gebruik te maken van Parking Leyweg 2. Vanaf deze parking is het slechts enkele minuten lopen naar het festivalterrein. NMNH Kingsday Festival 2024 zal op de wegen rondom het Zuiderpark duidelijke bewegwijzeringsborden plaatsen waarop de bezoekers worden geleid naar Parking Leyweg 2. Daarnaast zullen wij verkeersregelaars inzetten op strategische punten bij de ingangen van de wijken aangrenzend aan het Zuiderpark. Alle verkeersregelaars zullen bezoekers doorverwijzen naar de Parking Leyweg 2 en bewoners toegang verlenen tot de wijk.

LOCKERS
Op het terrein zijn lockers van de Locker Company aanwezig om je persoonlijke spullen in op te bergen. Vooraf regelen via deze link geeft je de garantie dat je ook echt een locker hebt op KingsDay (zolang de voorraad strekt)

AFTERPARTY
Heb je nog niet genoeg gefeest na het Wavy X NMNH Kingsday Festival in het Zuiderpark op 27 april? Of wil je letterlijk Nog Niet Naar Huis? Kom dan naar het Paard in het centrum van Den Haag voor de geweldige Kingsday afterparty. Klik hier voor het hele bericht.

LEEFTIJD
De minimum is 18 jaar op vertoon van een ID kaart en een geldige E-ticket wordt toegang verleend tot het festival terrein. Er zal wel een controle op verboden middelen en attributen plaatsvinden door een beveiligingsbedrijf.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play. Daarnaast kan je in de GoneOut app de timetable van de dag zelf zien.

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag