ORISUN STUDIO VIERT MUZIEK EN COMMUNITY MET HAAGSE POP-UP ‘SIDEWALK HUSTLE’

‘Sidewalk hustle’ is een driedaags evenement in Den Haag dat dient als een warme thuiskomst voor creatieven in hiphop, R&B, jazz en soul. Middels een interdisciplinair programma met doorlopende tentoonstelling, muziek, eten en workshops kunnen creatieven elkaar ontmoeten, inspireren en versterken.

Op 2,3 en 4 mei organiseert Orisun studio in samenwerking met PAARD in Den Haag een tijdelijke pop-up als verzamelplaats voor de creatieve scene. Dit unieke evenement brengt jong talent samen met partners, publiek en media waarbij de nadruk ligt op netwerken en talentontwikkeling. Door middel van diverse programma’s worden artiesten en het publiek tijdens de Sidewalk Hustle meegenomen in een exclusieve beleving. Zo is de expositie Sidewalk portraits te zien die inkijk geeft in het dagelijkse leven van migranten communities aan de hand van Nas Hosen’s fotografie, projecties door Bart Sturings en designer items van Hit & Run Vintage Store. Daarnaast is er een uitgebreid muziekprogramma te bezoeken, waaronder een optreden van Illnoledge en een jamsessie van Bnnyhunna & Friends, en zijn er workshops waarvoor opkomend talent zich kan inschrijven om meer te leren van industrie-experts.

De Hub
Sidewalk Hustle is een onderdeel van ‘De Hub’, een traject waarbij muziekpodia en talentontwikkeling organisaties uit Haarlem, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag de handen
ineenslaan om opkomende artiesten verder te helpen in hun carrière. Met ‘De Hub’ wordt gebouwd aan een duurzame infrastructuur voor getalenteerde acts, die zich zo verder kunnen ontwikkelen op artistiek, organisatorisch en persoonlijk vlak. De Hub is een gezamenlijk initiatief door Patronaat, Popcentrum Slachthuis, Stichting INI Movement, BIRD, House of Knowledge, Paradiso, Super Sonic Jazz, PAARD en Orisun Studio.

Programma
2 mei: Opening creatieve pop-up en expositie (19u – 00.30u)
Openingsact Illnoledge en Phantom Wizard.
Line-up: Hatoon, DJ Siem, Yael Campbell en TNO Soundsystem (Eben Badu)

3 mei: Expositie Sidewalk Portraits & Jamessie (13u – 00u)
Jamsessie door House of Knowledge en Bnnyhunna & friends
Line-up: DJ Marieke McKenna, Orisun Soundsystem

4 mei: Workshops met ‘Wat is die Mo?’ (11u – 17u)
How to brand yourself? – Camila Alvarez (Warner Music Benelux)
Songwriting from a composing perspective – Rafaël Majnard (Producer)
Creating from flow – Rakesh Kanhai (Creative Director)
How to get booked – Conchitta Botse (Spraakuhloos Agency)

Over Orisun Studio
Orisun is een creative studio voor ontwikkeling van projecten en evenementen in muziek, beeldende kunst & design. Door middel van creatieve samenwerkingen brengt Orisun kunstvormen tot een nieuw niveau. De studio werd in 2018 bekend met het project Homegrown, een multidisciplinair creatief platform waarin live performances geproduceerd worden in samenwerking met lokale kunstorganisaties. Vanaf het begin zet Orisun zich met name in voor hiphop, new wave en postmodern geluid binnen de hedendaagse muziekindustrie waarbij zij een nieuwe lichting van soul en R&B artiesten voortbrengen.

Informatie programma
Data: 2 t/m 4 mei 2024
Tijden: Do 19u – 2u
Vrij 13u – 00u
Za 11u-1u
Locatie: GR8 PAARD, Prinsegracht 8, 2512 GA Den Haag
Website: https://sidewalk.orisun.nl/

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten