NMNH Kingsday in het Zuiderpark

nmnh-kingsday-partymania-stappenindenhaag

Vier Koningsdag (27 april 2024) samen met NMNH en 10.000 andere Stappers in Den Haag. We zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat we in 2024 de verjaardag van de Koning vieren met een groots evenement in ‘Het Zuiderpark’, een unieke locatie in hartje Den Haag.

Wat kun je verwachten?

  • Een ongeëvenaarde feestvibe met 10.000 enthousiaste ravers.
  • Twee megatenten voor 10.000 man, mocht het weer tegenzitten in april.
  • Een spectaculaire line-up met topdeejays die de boel op stelten zetten.

Om deze NMNH overgoten Koningsdag in het Zuiderpark nog opwindender te maken, hebben we een verrassing voor je in petto! In samenwerking met WAVY tillen we het feest naar een hoger niveau. Naast het harde-techno podium hebben we ook een house podium op het Koningsdag Festival! En geloof ons… De synergie tussen NMNH en WAVY wordt een mix die je niet wist dat je nodig had!

Verwacht de beste artiesten op beide podia, zoals Alignment, Franky Rizardo, Shlømo, Rossi, Diøn, Toman, en nog veel meer. Dit evenement belooft nu al het hoogtepunt van Koningsdag te worden!

Voor de iets oudere Stappers in Den Haag die de term hard-techno niet kennen
Dit is vergelijkbaar met de rave-feesten aan het einde van de vorige eeuw en het begin van deze eeuw. Herbeleef de sfeer van de Statenhal en ervaar een geluid vergelijkbaar met Rave the City in het Zuiderpark. Het strand van Scheveningen hebben we al twee keer ‘plat gestamd’ met ons NMNH Beachfestival en nu moet het Zuiderpark eraan geloven. Nee, we houden alles heel, behalve je trommelvliezen!

Klik hier voor TICKETS

Auto? Rond het Zuiderpark zijn in de omliggende wijken een beperkt aantal parkeerplaatsen. Daarnaast is het parkeren niet overal (meer) gratis en zijn sommige straten afgezet bij grote evenementen.

We adviseren te komen met openbaar vervoer. Het Haagse Zuiderpark is makkelijk bereikbaar met Tramlijn 9 (Centraal Station en Station HS), Tramlijn 16 (Wateringen – Centraal Station) Halte Loevensteinlaan, Buslijn 23 (Scheveningen-Kijkduin) Halte Fluitenbergstraat Buslijn 25 (Binnenstad Den Haag) en Buslijn 26 (Station Hollands Spoor) Halte Zuiderpark Bus 37 (Station Delft) Bus 51 (Station Rijswijk – Binnenstad Den Haag) Bus 827 (Station Moerwijk – Honselersdijk)

Treinstation Den Haag Moerwijk ligt op ± 20 minuten lopen vanaf het Zuiderpark

Reisplanner

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play. Daarnaast kan je in de GoneOut app de timetable van de dag zelf zien.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag