Verslag en foto’s The Unplugged Experience

240302-35-the-unplugged-experience-grotekerk-©msimonis

The Unplugged Experience – Een Betoverende Avond vol Live Muziek in de Grote Kerk, Den Haag!

Gisteravond transformeerde The Unplugged Experience de majestueuze Grote Kerk in Den Haag tot een onvergetelijke reis door het rijke repertoire van de beroemde MTV Unplugged-reeks. Een getalenteerde band, bestaande uit 17 gepassioneerde artiesten, bracht een indrukwekkend eerbetoon aan iconen in de rock en popmuziek. Als vertegenwoordiger van onze stad schitterde de lokale held Tim Akkerman als speciale muzikale gast van de avond!

De avond werd opgewarmd door DJ Sjerruf, die vanaf het begin klassiekers uit de pop- en rockscene liet weerklinken. Sjerruf, een zeer vriendelijke persoonlijkheid, deelde enthousiast zijn ervaring als rock-dj met eerdere optredens in het Paard. Hij waardeerde de opkomst en was verheugd deze prachtige locatie aan zijn lijst toe te voegen.

Voor een eerbetoon is een solide prestatie vereist, aangezien het vergelijkingsmateriaal vaak onovertroffen is. Gelukkig bleken de artiesten zeer ervaren. De rotatie van muzikanten en vocalisten gedurende de show voegde een extra dimensie toe aan de ervaring. Soms moest er wat worden omgebouwd, maar op deze manier kreeg bijna elk nummer een unieke uitvoering, variërend van een krachtig optreden met een complete band en strijkers tot een ingetogen performance van slechts een gitarist met een zangeres.

Hoewel de locatie prachtig is, merkte ik achterin de kerk dat het geluid enigszins vervormde. Dit ligt niet aan het geluidssysteem, maar eerder aan de akoestiek van de kerk, een bekend fenomeen. Sommige songteksten of stemmen waren bijna onherkenbaar op bepaalde plekken, maar naarmate je dichter bij het podium kwam, kwam de originele kwaliteit helder naar voren.

Met meer dan 1.200 bezoekers die lange rijen voor de zijdeur vormden, werd besloten iets later te starten om iedereen rustig de kans te geven binnen te komen. Dit werd gecommuniceerd aan de reeds aanwezige bezoekers. De organisatie was tot in de puntjes georganiseerd. Vriendelijke gastvrouwen, een efficiënte garderobe en duidelijke uitleg over muntjes, toiletroutes en rokersgedeeltes. Het lichtontwerp was ook indrukwekkend en net als bij het geluid, was er duidelijk een professioneel productieteam aan het werk.

Al met al was het een zeer geslaagde avond met een vriendelijk publiek, geweldige artiesten en een uitstekende organisatie.

Klik hier voor alle foto’s in ons fotoalbum

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s: © Martin Simonis fotografie

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag