Mini-Ockfestival brengt geweldige bands naar de Kas van Ockenburgh

Op zaterdagavond 25 mei ervaar je een explosie van muzikaal talent tijdens het Mini-Ockfestival in de Kas van Ockenburgh. Twee onmisbare bands betreden het podium en beloven een avond vol onvergetelijke muziek en opwinding.

De avond begint met een eerbetoon aan de iconische muziekscene van Den Haag, gebracht door de bruisende band Haags Plagiaat. Deze Plagiatoren geven een eigen twist aan legendarische nummers van Haagse muziekhelden zoals Q65, Golden Earring, Anouk en meer. Bereid je voor op een avond vol rock-‘n-roll die je niet snel zult vergeten!

En alsof dat nog niet genoeg is, zullen The Funketeers, vergezeld door niemand minder dan Miko Weaver, het podium betreden. Deze unieke funkformatie, bestaande uit uitzonderlijke talenten zoals Cristof May, Joanny Hitijahubessy, Elfin Moningka en Taco Gorter, belooft een fusion van jazz, funk en R&B die je ziel zal doen dansen.

Datum: Zaterdag 25 Mei Tijd: Zaal open om 19:30 uur, eerste band begint om 20:00 uur Locatie: De Kas van Ockenburgh

Dit is een feest waar gedanst wordt, dus bereid je voor om je haren los te gooien en je dansschoenen aan te trekken! Wees er snel bij, want er zijn beperkte zitplaatsen beschikbaar.

Mis deze unieke kans niet om te genieten van een avond vol fantastische muziek en energieke optredens tijdens het Mini-Ockfestival. Zorg ervoor dat je erbij bent!

Voor meer informatie Twee Topbands: Haags Plagiaat & The Funketeers – Villa Ockenburgh

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag