Foto’s FOUX Festival

Het FOUX Lentefestival betrad met grandeur de strandfestivals in Azorra. Gelegen aan het Scheveningse Zwarte Pad, liefkozend bekend als het Partypad, opende het festival het seizoen met pracht langs het betoverende strand op de warmste 6 april ooit.

Beachclub Azorra transformeerde tot een episch decor voor dit evenement, waar de zilte zeelucht en hoge temperatuur de perfecte omgeving creëerden. Een soundscape van elektronische muziek vulde de lucht, waar House & Techno harmonieus samensmolten met indrukwekkende acts en shows. De intieme setting bracht gelijkgestemde zielen samen, waar de magie van het moment tot leven kwam in een verfijnde viering van muziek, kunst en verbondenheid. Daarnaast draaide de DJ’s OGNA, JAYZO en DEVREE geweldig. Ook waren er fantastische liveacts met vuur en laser.

Het compacte en betoverende karakter van het festival benadrukte de overtuiging van FOUX dat grootsheid schuilt in de details. Tickets waren een must om deze unieke ervaring niet te missen. Dansend op het ritme van FOUX, beloofde het festival een herinnering te worden die niet snel zou vervagen. Samen met FOUX werd het Scheveningse strand het toneel van een onvergetelijk festivalseizoen.

Klik hier voor alle foto’s in ons fotoalbum

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s: © Martin Simonis fotografie

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag