Wavy X NMNH presenteren: De officiële Kingsday afterparty!

nmnh-kingsday-afterparty-paard-stappenindenhaag

Heb je nog niet genoeg gefeest na het Wavy X NMNH Kingsday Festival in het Zuiderpark op 27 april? Of wil je letterlijk Nog Niet Naar Huis? Kom dan naar het Paard in het centrum van Den Haag voor de geweldige Kingsday afterparty. Organisator Wavy begint met heerlijke housemuziek en NMNH sluit af met stevige techno. De festiviteiten worden gehost door niemand minder dan Lobster, Prunk, NMNH Soundsystem en Nathan Alzon. Mis deze kans niet om je Koningsdag 2024 tot in de vroege uurtjes te verlengen! En waar kan dat anders dan in het Paard, bekend om het beste soundsysteem van Nederland. NMNH heeft daar al eerder voor een geweldige sfeer gezorgd en samen met Wavy gaan ze dat nog eens overdoen.

Ook als je op een ander festival in het land bent geweest of andere Koningsdagactiviteiten hebt gehad, is dit nog steeds je kans om het Haagse Kingsday te ervaren. Voor fans van house of hardtechno die er niet in het Zuiderpark kunnen zijn is dit een mustgo!

Dus, kom naar de Koningsdag Afterparty op 27 april 2024 in het Paard, Prinsengracht 12 in Den Haag van 23:00 tot 04:45 uur en vergeet niet dat de minimumleeftijd 18 jaar is.

Tickets zijn nu beschikbaar, dus wacht niet langer en zorg ervoor dat je erbij bent! Voor meer informatie en tickets, klik hier

VAN HET ZUIDERPARK NAAR DE BINNENSTAD
Vanaf het Zuiderpark kom je makkelijk naar de Haagse Binnenstad met HTMbuslijn 25. Deze stopt in de Vreeswijkstraat (Halte Zuiderpark richting Grote Markt) en stop recht voor het Paard (Halte Grote Markt) Ook met tramlijn 9 is mogelijk vanaf de Melis Stokelaan (Halte Zuiderpark richting Scheveningen Noord) stap uit bij (Halte Kalvermarkt) en loop ± 15 minuten door de Grote Marktstraat (langs de Decatlon, Media Markt, Hema, Bijenkorf) in zuidelijke richting naar het Paard aan de Prinsengracht 12.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten