Studenten party op het Bevrijdingsfestival in Den Haag

Voetjes van de vloer op het Malieveld

De hele dag geven finalisten van de Student DJ Contest energieke optredens, stilstaan is dus geen optie. En ook wethouder Saskia Bruines (cultuur) komt rond 16.30 uur haar favoriete plaatje draaien! Check de line-up van Bevrijdingsfestival Den Haag (filter op HI The Hague Student Experience) of kijk op hithehague.nl voor de dj-line-up. Ga daarna het grote veld op: om 18.45 uur geeft de winnaar van de Student DJ Contest – Afritude, student van De Haagse Hogeschool – een show op het Sena Performers Stage.

In Den Haag, de stad van vrede en recht, weten we hoe belangrijk vrijheid is. Vrijheid, waaronder de vrijheid om te studeren, is niet overal vanzelfsprekend. Daarom komt studentenstad Den Haag samen in de HI The Hague Student Experience om vrijheid te vieren en elkaar te ontmoeten. Kom ook!

Bekijk het hele programma op de website: HI The Hague Student Experience.

Over HI The Hague

Den Haag is een aantrekkelijke studentenstad met een breed onderwijsaanbod. In Den Haag studeren meer dan 35.000 fulltime hbo- en wo-studenten uit binnen- en buitenland en bijna 15.000 mbo-studenten. Speciaal voor studenten organiseert HI The Hague het hele jaar door activiteiten om elkaar te ontmoeten en de leuke plekken in Den Haag te ontdekken. Festivals, feest, muziek, kunst, theater, film, borrelen en samen eten. Maar ook taal, sport en gezondheid. Kortom: fun én serious!

HI The Hague is een initiatief van Platform Student & Stad. Dit platform is een samenwerking van alle Haagse hoger onderwijsinstellingen, de gemeente Den Haag en studenten(organisaties). De inzet is het studentenklimaat en de voorzieningen voor alle Haagse studenten te optimaliseren. Student & Stad stimuleert activiteiten binnen het stedelijke introductieprogramma voor studenten en de studentenapp Studar, en beheert de website Study in The Hague.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play. Daarnaast kan je in de GoneOut app de timetable van de dag zelf zien.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag