The Crave Festival Brengt Elektronische Muziek tot Leven

The Crave Festival, gehuisvest in de stadsjungle van het Zuiderpark in Den Haag, kondigt met trots zijn veelbelovende line-up aan voor een dag vol muzikale verkenning en opwinding. Op 1 juni van 13:00 uur tot 23:30 uur zullen elektronische muziekliefhebbers de kans krijgen om te genieten van een breed scala aan genres op vijf onderscheidende podia, elk met een uniek geluid.

Van groovy disco tot adembenemende techno, The Crave Festival belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die op zoek is naar een ontsnapping aan de dagelijkse chaos en zich wil onderdompelen in de levendige sfeer van elektronische muziek.

Het festival zal worden verlicht door een indrukwekkende line-up van artiesten, waaronder Ben UFO, DJ Heartstring, Djrum, Fjaak, Héctor Oaks, Kettama, Mall Grab, Midland, SPFDJ & Daria Kolosova, en vele anderen. Deze uitzonderlijke talenten beloven het Zuiderpark te laten bruisen met hun unieke geluiden en energieke optredens.

Tickets voor The Crave Festival zijn snel uitverkocht, met Phase 1, Phase 2 en Phase 3 en Group tickets die al zijn uitverkocht. Echter, er zijn nog steeds enkele Phase 4 single tickets beschikbaar voor degenen die deze niet-te-missen gebeurtenis willen bijwonen. Bezoek https://eventix.shop/2vq9kenz om je tickets te bemachtigen.

Voor meer informatie over The Crave Festival, inclusief de volledige line-up en updates, bezoek thecravefestival.nl

Bereikbaarheid

OPENBAAR VERVOER
We adviseren te komen met openbaar vervoer.
 Het Haagse Zuiderpark is makkelijk bereikbaar met Tramlijn 9 (Centraal Station en Station HS) Halte Zuiderpark, Tramlijn 16 (Wateringen – Centraal Station) Halte Loevensteinlaan, Buslijn 23 (Scheveningen-Kijkduin) Halte Fluitenbergstraat Buslijn 25 (Binnenstad Den Haag) Halte Zuiderpark, Buslijn 26 (Station Hollands Spoor) Halte Zuiderpark, Bus 37 (Station Delft) Bus 51 (Station Rijswijk – Binnenstad Den Haag) Bus 827 (Station Moerwijk – Honselersdijk) Treinstation Den Haag Moerwijk ligt op ± 20 minuten lopen vanaf het Zuiderpark of maak gebruik van de reisplanner.

FIETS
Bezoekers die met de fiets komen kunnen hun fiets GRATIS bewaakt stallen. Deze stalling bevindt zich zo goed als naast de ingang van het festivalterrein. Bezoekers die met de fiets komen kunnen hun fiets GRATIS bewaakt stallen. Er zal streng gelet worden op ‘zwerffietsen’ door verkeershandhavers in de buurt van het Zuiderpark

AUTO
Rond het Zuiderpark zijn in de omliggende wijken een beperkt aantal parkeerplaatsen. Daarnaast is het parkeren niet overal (meer) gratis en zijn sommige straten afgezet bij grote evenementen. Bezoekers met de auto worden verzocht gebruik te maken van Parking Leyweg 2. Vanaf deze parking is het slechts enkele minuten lopen naar het festivalterrein. The Crave Festival 2024 zal op de wegen rondom het Zuiderpark duidelijke bewegwijzeringsborden plaatsen waarop de bezoekers worden geleid naar Parking Leyweg 2. Daarnaast zullen wij verkeersregelaars inzetten op strategische punten bij de ingangen van de wijken aangrenzend aan het Zuiderpark. Alle verkeersregelaars zullen bezoekers doorverwijzen naar de Parking Leyweg 2 en bewoners toegang verlenen tot de wijk.

LEEFTIJD
De minimum is 18 jaar op vertoon van een ID kaart en een geldige E-ticket wordt toegang verleend tot het festival terrein. Er zal wel een controle op verboden middelen en attributen plaatsvinden door een beveiligingsbedrijf.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play. Daarnaast kan je in de GoneOut app de timetable van de dag zelf zien.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten