Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Valentijnsconcert Hartstocht in het Atrium Den Haag

1 min read

Veel muziek gaat erover, van klassiek tot pop, van ballad tot swingende meezinger: de liefde! Neem zaterdagmiddag 11 februari jouw geliefde mee óf vind je nieuwe vlam in het Atrium Den Haag. Schuifel, swing of zwijmel mee bij dit hartstochtelijke gratis toegankelijke Valentijnsconcert Hartstocht.

Valentijnsconcert Hartstocht
Theaterfanfare Kunst voor het Volk brengt op zaterdag 11 februari van 15:30 tot 16:30 uur in het Atrium Den Haag het gratis toegankelijk Valentijnsconcert Hartstocht. Samen met The Rhythm Allstars Brassband brengen zij via hun muziek de liefde. De gastvrouw deze middag is Haagse Coba, zij heet iedereen op haar cabareteske wijze welkom. Bezoekers kunnen speciaal voor deze middag hun eigen tafel reserveren in het Atrium, zodat je samen met jouw lief op de beste plek kan genieten van live muziek. Gratis reserveren kan door jullie namen op te sturen naar: valentijnsconcert@atriumcityhall.nl.

Over het Atrium Den Haag
Het Atrium Den Haag is het ontmoetingscentrum in het stadhuis voor de burgers en de bezoekers van Den Haag. Er worden culturele, educatieve, maatschappelijke en commerciële evenementen en gratis toegankelijke tentoonstellingen georganiseerd. Stichting Atrium City Hall organiseert deze verschillende activiteiten in het Atrium Den Haag, zoals het Valentijnsconcert Hartstocht in het Atrium Den Haag.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag