Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Programma Gluren bij de Buren 2023 is bekend!

1 min read

222 optredens in 70 huiskamers door heel Den Haag, het programma van Gluren bij de Buren 2023 is bekend!

Op zondag 5 februari treden 74 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Den Haag. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via glurenbijdeburen.nl/programma/den-haag.

Het programma bestaat dit jaar uit een kleurrijke verscheidenheid van disciplines en genres. In Valkenboskwartier speelt een accordeoniste tussen de potten en pannen, in Scheveningen  laat een poëet zich inspireren door de zee.

Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen.

Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren.

Gluren bij de Buren Den Haag wordt georganiseerd door Stichting de Bühne in samenwerking met CultuurSchakel en met dank aan Estata Makelaars

GLUREN BIJ DE BUREN DEN HAAG

Zondag 5 februari 2023

12:00 – 17:00 uur

Entree: vrijwillige bijdrage

Reserveren is niet nodig

www.glurenbijdeburen.nl 

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten