Nieuwe editie Rewire x Korzo in juni

Na een uitverkocht festival in april is Rewire op 11 juni terug met een volgende editie van de concertreeks Rewire x Korzo. Deze editie bevat het al eerder aangekondigde optreden van de Berlijnse elektronische muzikant Lotic, destijds afgelast vanwege de Corona-beperkingen. Lotic keert nu eindelijk terug naar Den Haag om een exclusieve live show te presenteren rondom haar album Water, begeleid door een trio blazers. Daarnaast brengt elektronisch popicoon Jessy Lanza een energieke set met materiaal van haar laatste album All the Time. Kaarten zijn nu online te koop via www.rewirefestival.nl/tickets.

Lotic presents Water
Lotic, geboren en getogen in Houston, Texas, domineert al bijna tien jaar de Berlijnse elektronische muziekscene. Over haar aanstaande tweede album Water zegt ze: “Dit is de plaat die ik altijd al wilde schrijven.” Op dit album buigen de composities van Lotic zich rond de diepe bas, en ontvouwt ieder hoofdstuk zich als een symfonisch klankgedicht. Hartverwarmende verhalen van liefdesrelaties met anderen en met jezelf, met je eigen afkomst en identiteit, worden ondersteund door extatische stemmen. Na indruk te hebben gemaakt op Rewire 2019, keert Lotic nu terug naar Den Haag om Water live te presenteren, begeleid door een trio van blazers. Mis de kans niet om deze indrukwekkende show nu eindelijk live te kunnen meemaken!

Jessy Lanza
De Canadese zangeres en producer Jessy Lanza weet het publiek al sinds haar debuut Pull My Hair Back in 2013 te enthousiasmeren met haar energieke elektronische composities. Het daarop volgende album Oh No versterkte haar reputatie als een van de meest in het oog springende vernieuwers van hedendaagse pop en r&b. Tijdens deze editie van Rewire x Korzo speelt Lanza voornamelijk materiaal van haar nieuwste album All the Time, een triomfantelijke joyride door Lanza’s geluidswereld, waarbij haar r&b songs in het kenmerkende footwork-tempo worden gecombineerd met unieke vocalen en synths. Dankzij haar innemende performance en warme live sound, leidt een Jessy Lanza-show onvermijdelijk tot een bruisende en hartverwarmende concertervaring om op te dansen.

Zie www.rewirefestival.nl voor meer informatie.

Zaterdag 11 juni
Rewire x Korzo
Line up: Lotic, Jessy Lanza

Locatie: Korzo, Prinsestraat 42, Den Haag
Aanvang: 20:00
Tickets: €15 / €13 (CJP) / €9 (< 27) / €7,50 (Ooievaarspas)
Tickets online via www.rewirefestival.nl/tickets

Rewire x Korzo is een samenwerking tussen internationaal muziekfestival Rewire en het Haagse Korzo theater. De organisaties hebben de handen ineen geslagen en organiseren een serie dynamische avonden waarbij nieuwe muziek centraal staat. 

Alle feesten, concerten en festival op je telefoon, download dan onze uitgaans app GoneOut of bezoek onze agenda

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag