Rock History Tour weer van start!

Vlak voor de 40e jubileumtour in 2020 gooide het coronavirus roet in het eten. Maar nu zijn alle coronamaatregelen eindelijk opgeheven. Na twee jaar niet gereden te hebben kan de Haagse Rock History Tour weer van start, de mondkapjesplicht was wel de grootste boosdoener.

Kortom, goed nieuws! Op zaterdag 9 april vertrekt de eerste Rock History Tour om 13.30 uur vanuit de oude Embersclub aan de Koningin Emmakade 133.

De Rock History Tour is een rondrit van dik drie uur in een luxe touringcar door Den Haag. De bus rijdt langs plekken die belangrijk waren en vaak ook nog zijn voor de Haagse (en dus de Nederlandse) pop- en rockmuziek. Bijvoorbeeld De Wildhoef en de Zuiderparkbuurt. Met name de periode ‘sixties’ en begin ‘seventies’ komen aan bod.

Aan boord is altijd live muziek van gerenommeerde Haagse muzikanten (Arie Spaans, Jan den Boer, Matto Kranenburg en Hugo Remmelt) die hits uit sixties en seventies spelen. De reisleiding is in handen van Peter de Ronde (gitarist in de eerste formatie van de Golden Earrings). Hij doet dit samen met de bekende Haagse kunstenaar en initiatiefnemer Marcello. Helemaal speciaal is de z.g. mystery-guest, een beroemdheid uit de popscene, die met de bus meegaat. Rinus Gerritsen (Golden Earring), Beer Klaasse (Q65) en Nicko Christiansen (Livin’ Blues) zijn slechts een paar van de namen die eerder meegingen…

De tour vertrekt elke eerste zaterdag van de maand en een ticket kost € 55,- per persoon.

Meer data 14 mei, 11 juni, 3 september, 1 oktober en 5 november

Meer informatie en tickets: www.rockhistorytour.nl

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten