Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Stappenindenhaag.nl wenst je fijne feestdagen!

1 min read

Richard Kanters en Martin Simonis ook bekend sinds 2003 als het team van Stichting Party-Mania / Stappen in Den Haag wensen iedereen hele fijne feestdagen en een mooi 2022. Dat het nieuwe jaar maar veel goeds voor ons in petto mag hebben! Dat we mogen uitkijken naar mooie festivals, leuke feestjes en niet te vergeten heerlijke diners bij de Haagse Horeca, waarvan we in goede gezondheid mogen genieten.

Ook hopen wij op meer vrijheden mits dat natuurlijk veilig voor iedereen is. Maar ook vooral dat de evenementenbranche en de horeca niet herhaaldelijk de dupe mogen zijn van beslissingen die ondanks al hun inspanningen voor een veilige omgeving voor hun genomen worden. We wensen daarom deze branches de mogelijkheid toe om te overleven in en na deze bizarre tijd.

En als we elkaar dan toch nog even moeten missen, laat dat dan echt voor de goede zaak zijn. En laten we uitkijken naar betere tijden.