Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Steun Koffiebar Nog een Bakkie in de Stevinstraat 109 in Scheveningen!

2 min read
doneer-nog-een-bakkie-scheveningen-corona-denhaag-stappenindenhaag

Niet alleen de coronacrisis hakt erin net als bij vele mede-ondernemers, maar nu zijn eigenaresse Anja en haar man Hans positief getest op Covid. Anja in quarantaine en Hans werd zelfs opgenomen in het ziekenhuis. En Hans ligt op dit moment op de IC te vechten voor zijn leven. De situatie is zo ernstig dat ze hem op dit moment kunstmatig in coma houden, zodat zijn lichaam dit gevecht aan kan gaan.

Nu is er door een lieve buurvrouw en vaste gast Ilona van der Woude een fundraiser opgestart om Anja en Hans financieel te steunen tijdens deze vreselijke periode. De zaak is gesloten op dit moment, dus geen inkomsten. Maar de vaste lasten gaan natuurlijk gewoon door. Daarom komen alle donaties direct op de rekening van eigenaresse Anja van Nog een Bakkie! Zodat zij hiermee de rekeningen kan betalen aan het einde van de maand.

We proberen met deze actie zoveel mogelijk mensen te bereiken, om zo de onkosten voor Anja en haar gezellige horecabedrijf voor de komende periode te kunnen dekken.

Graag vragen wij jullie dit door te delen, zodat dit bericht zoveel mogelijk mensen bereikt! Want alle hulp is nu hard nodig! Het makkelijkste is het om te doneren door te klikken op deze link dan gaat het via je eigen bankieren. Alles is ook na te lezen op de facebookpagina 

Waarom dit bericht via Stappen in Den Haag? Sinds 2003 promoten en ondersteunen we de horeca in het algemeen. En soms zijn er letterlijk (horeca)zaken die wat meer aandacht nodig hebben. Daarnaast is Anja van Nog een Bakkie een sympathisant van Stappen in Den Haag.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag