Winterfest transformeert naar “Winterfest Recordings”

Haagse upcoming acts spelen de hoofdrol in festival film van Popradar

Al tien edities lang veroorzaakt Winterfest steevast grote, gonzende drukte in het historische muziekpand van Popradar te Loosduinen. Dit keer blijven de deuren helaas gesloten in verband met de welbekende maatregelen. Toch kan de muziekliefhebber dit jaar zijn/haar lol op: Winterfest gaat door! 

Op zaterdag 27 februari om 20:00 gaat de Winterfest Recordings 2021 video in première op ons Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCzHUjANm46ibUiTaDcv4gWw De afgelopen weken hebben dertien upcoming Haagse acts bijzondere sessies opgenomen op verschillende plekken in het pand van Popradar. De film neemt je mee naar plekken als het nieuwe Radar Café, de klassieke glas-in-lood-kapel en HollandSpoorStudios voor een afwisselende edit van livesets door lokale songwriters, bands en urban artiesten.

Programma 
Deze bijzondere elfde festivaleditie biedt een programma van Haagse acts die klaar zijn voor een stap naar de grotere podia. De line-up van Winterfest Recordings ‘21 bestaat uit: CooCoo, Tom Wavy, Luuk Geers, Aysia, Rachman, Velvet Sway, Sahil, Juulz, MOYO, Hunna, The Klittens, Wilde Kind en Misha Schreiner. In de film verplaatsen de camera’s zich na iedere song naar een andere artiest en ruimte, zoals de avontuurlijke festivalganger het liefst alle zalen even binnenloopt. Het geluid is in hoge kwaliteit opgenomen door HollandSpoorStudio’s, een professionele studio gevestigd binnen Popradar. Sluit de computer, laptop of ander device aan op speakers als mogelijk, vul de koelkast goed bij en neem een avond de tijd voor Winterfest.

Winterfest Recordings ‘21
Online video première
Zaterdag 27 februari, aanvang: 20:00
Locatie: https://www.youtube.com/channel/UCzHUjANm46ibUiTaDcv4gWw
Entree: gratis

Voorpret: beluister alvast de Popradar Winterfest Playlist en lees je in via het evenement op facebook en op de website.

Popradar Winterfest Recordings wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag en HollandSpoorStudios.

Alle live streams zijn ook terug te vinden in onze agenda en uitgaans app GoneOut.

070online-nieuws-reportages-denhaag