Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

All Time Marathon Top 100

2 min read

Den Haag – Initiatiefnemers Dirk van der Broek en Erwin Steijns zijn alweer even druk met het organiseren van een COVID-19 proof “All Time Marathon Top 100”. Hun organisatie leidt naar een radio-uitzending van deze disco Top 100. Deze lijst zal op 29 december tussen 20:00 en 00:00 uur via Radio Stad Den Haag worden uitgezonden.

Er bleek één specifiek Facebookbericht op het Facebook van voormalig “Bar Discotheek de Marathon” nodig te zijn om de initiatiefnemers op afstand hiervoor bij elkaar te brengen: “Nu een eventuele tribute dit jaar niet door kan gaan moeten we iets ondernemen om onze gezamenlijke liefde voor Discomuziek toch nog tot uiting te laten komen”. Het voorgaande zinnetje bleek de geboorte voor de organisatie voor deze COVID-proof “All Time Marathon Top 100” te zijn geweest.

Terwijl Dirk direct daarna zijn contactencircuit langsging, bekeek Erwin alle technische mogelijkheden omdat via internet ook voor elkaar zien te krijgen. Met medewerking van dé vier Marathon DJ’s en het gebruik van de studio van Radio Stad Den Haag zou het uitzenden mogelijk moeten zijn. Door nu aan alle “oud” Marathon-gangers te vragen of zij hun persoonlijke Disco Top 10 zouden willen insturen, zou daarmee ook een Top 100 kunnen worden gemaakt.

Op verzoek hebben oud “Marathon”-gangers In de afgelopen periode dan ook hun persoonlijke Top 10 ingestuurd om via Radio Stad Den Haag te kunnen worden uitgezonden. Daarnaast zijn de
agenda’s getrokken om te kijken wanneer dat zou kunnen plaatsvinden. Niet geheel onbelangrijk was het sorteren van de data om daaruit ook een Top genereren.

Het resultaat mag er wezen want in een gecombineerde vorm van presentatie en gemixte discomuziek zullen dé DJ’s van toen deze “All Time Marathon Top 100” ten gehore brengen. Zet 29
december daarvoor dan ook in jouw agenda want tussen 20:00 en 00:00 uur presenteert Radio Stad Den Haag “The All Time Marathon Top 100”.

Updates van dit evenement vallen te volgen via hun actiesite www.SISenS.nl.

https://discotheekdemarathon.nl/ (Officiële website)
https://www.facebook.com/discotheekdemarathon (Officiële Facebook)
https://www.facebook.com/groups/396482320383330 (Facebook Fanpage)
https://www.radiostaddenhaag.com/ (Website Radio Stad Den Haag)
https://bit.ly/3hgyKuk (WikipediA)