Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goed, gezond en gelukkig nieuwjaar

1 min read
Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goed, gezond en gelukkig nieuwjaar. Daarnaast dragen wij een warm ♥️ uit naar de Haagse 🔰Horeca, hou vol en bedenk hoe we elkaar kunnen steunen. 💪🏼💪🏼 We bedanken alle donateurs 🙏🏼🙏🏼, sponsoren en opdrachtgevers. Onze sympathisanten en iedereen die ons volgt en ons leuk vind op social media. Oprecht hopen we dat 2021 een voorspoedig jaar mag worden.
 
Team Stappen in Den Haag onderdeel van Stichting Party-Mania
 
We wish everyone a Merry Christmas and a good, healthy and happy New Year. In addition, we carry a warm ♥️ ️ out to the bars, lunchrooms, restaurants, hotels, beachclubs, cocktailbars in The Hague 🔰. Please hang on and think about how we can support each other. 💪🏼💪🏼 We thank all funddonors 🙏🏼🙏🏼, sponsors and clients. Our sympathizers and everyone who follows us and likes us on social media. We sincerely hope that 2021 may be a successful year.
 
Team Stappen in The Hague part of the Party-Mania Foundation