Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

De Haagse Popweek 2020 gaat door!

2 min read

Popradar organiseert speciale festivaleditie met online en offline activiteiten.

De Haagse Popweek is terug! Van 18 t/m 25 oktober staat muziek van Haagse bodem een hele week lang op de voorgrond. Het festival wordt afgesloten op zondag 25 oktober met De Haagse Popnacht: een muzikale late night show en popquiz in het PAARD.

Nieuw programma
Het programma van De Haagse Popweek bestaat uit 8 dagen concerten en activiteiten, zowel online als offline en vanzelfsprekend binnen de geldende maatregelen. Zo kan men opkomende acts ontdekken bij de nieuwe online videoserie De Bureaushow, tijdens Club 3voor12 Den Haag of GUAP Night in het Paardcafé en via de live uitzendingen van O, o radio en Radio Tonka. Muzikanten kunnen hun schrijf- en homerecording talent ontwikkelen bij de Music Support Workshops, nieuwe tunes pitchen tijdens het Drop It Like It’s Hot online demopanel en Professioneel Speeddaten met het neusje van de zalm der Nederlandse muziekindustrie.

Late night show & Popquiz in het PAARD
Op 25 oktober eindigt het festival met De Haagse Popnacht: een muzikale late night show met onder meer een waanzinnige Popquiz, de uitreiking van de jaarlijkse Haagse Popprijzen, de Agga Allstar huisband (denk aan The Roots bij The Tonight Show starring Jimmy Fallon, maar dan beter) en een topselectie van de “Beste Zangers van Den Haag” op het podium. De winnaars van de popquiz gaan naar huis met een prijzenpakket waar de crisis nog geen invloed op heeft gehad. Wie deze show wil bijwonen kan vanaf maandag online tickets reserveren via de site van het PAARD. In verband met de coronamaatregelen is er beperkt plek, aarzelen wordt afgeraden. De show zal via een livestream ook thuis te volgen zijn.

De Haagse Popprijzen
Er kan vanaf dinsdagochtend 6 oktober gestemd worden op de genomineerden voor de Haagse Popprijzen in de categorieën Beste Initiatief, Beste Videoclip, Beste Release en de Music Support Award ter waarde van €1000 voor de Haagse muzikale belofte van 2020.

Ook zal De Haagse Popprijs worden uitgereikt aan de act die volgens de sector de grootste stappen heeft gezet het afgelopen jaar. Vorig jaar won Goldband de Music Support award en nam Son Mieux De Haagse Popprijs in ontvangst. Stemmen kan tot 17 oktober via www.haagsepopweek.nl.

Alles over de Haagse Pop Week vind je ook in onze AGENDA en uitgaans app GoneOut

Meer informatie over het programma wordt de komende weken gepubliceerd via onze Facebook, Instagram en op www.haagsepopweek.nl. De Haagse Popweek wordt mede mogelijk gemaakt met hulp van en dank aan PAARD, Fonds 1818, De Popunie en 3voor12 Den Haag.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten