Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

ProJazz klaar voor nieuwe, aangepaste, start!

2 min read

Wat is er hard gewerkt de afgelopen maanden! Door de artiesten die probeerden het hoofd boven water te houden. De podia die met man en macht een Covid19-bestendig programma samen moesten stellen. En door de organisatoren die dit allemaal aan elkaar probeerden te knopen.

We zijn als ProJazz blij dat er nu eindelijk licht aan de horizon begint te gloren. Een voorzichtige en Covid 19 verantwoorde (her)start, hopelijk op weg naar meer.
Wij verheugen ons er op uit jullie terug te zien, onze muzikanten ‘on stage’  te kunnen ontvangen en eindelijk weer live ervaringen te mogen bieden!

Of ..zoals een ochtendblad het mooi formuleerde: ‘Het kan, het mag, dus ga!  Wij zijn er klaar voor!

PROJAZZ ZATERDAG 5 SEPTEMBER BIJ UITFESTIVAL DEN HAAG
Vanwege Covid-19 is het programma van het UIT Festival Den Haag naar diverse locaties over de stad verplaatst. Wij werken samen met het Koorenhuis en Paard. In het Koorenhuis doet ProJazz mee aan de Cultuurmarkt. Met veel kortingen en informatie over onze concerten. Bezoek onze kraam!

Op 5 september presenteert Projazz in het Koorenhuis van 16:30 uur – 16:50 uur een preview van het programma ‘Lost Cities van het Spoken Saxophone Quartet; saxofoon muziek, scenografie, het licht én het publiek worden één tijdens deze unieke voorstelling. Eerder verraste dit quartet bij het ProJazz Cutting Edge Festival in De Nieuwe Regentes. Een magische belevenis!

Tickets zijn € 5,- per stuk vooraf online te bestellen (kinderen t/m 12 jaar gratis toegang) en zijn voor het gehele programma in het Koorenhuis (15:00 uur -21:00 uur) geldig. De zaal heeft i.v.m. Covid-19 een aangepaste capaciteit en bij iedere voorstelling geldt vol is vol.

ProJazz en Paard presenteren: Marutyri (zaterdag 5 september 22:00-22:30 uur). Dit is onderdeel van ‘Paard van Stal 2020, dat plaats vindt onder de vlag van het UIT Festival. Funk, fusion en jazz. Marutyri heeft passie voor de schoonheid en complexiteit van fusion muziek. De Rotterdamse 8-koppige band mixt de drie stijlen. Hun live-optredens staan ​​bekend om de enorme dynamiek, story-telling solo’s, veel improvisatie en een grote dosis funk en groove.

Een kaartje voor Marutyri kost 3 euro incl. 1 consumptie (zie ticketbutton hieronder).Online bestellen is noodzakelijk. Bekijk hier het volledige programma in Paard

Meer info & tickets

En toen lag het ineens stil.. je wilt naar live muziek, maar dat kan niet. Als team ProJazz Den Haag blijven we elkaar voeden met onze persoonlijke mooiste jazz- en wereldmuziek. We noemen het onze Troastlist. Wees niet bang, na 9 uur en 2 minuten houdt deze Spotify afspeellijst vanzelf op…Geniet ervan, we blijven ‘m aanvullen en vernieuwen!

 

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag