Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Vierde editie Museumnacht Kids Den Haag uitverkocht

1 min read

Zaterdag 14 maart 2020 is de vierde editie van Museumnacht Kids Den Haag. Voor het derde jaar op rij is het evenement volledig uitverkocht. 18 Musea en culturele instellingen openen na sluitingstijd hun deuren, speciaal voor 5.000 jonge cultuursnuivers. Van 17.00 tot 22.00 uur kunnen de kinderen de musea ontdekken en meedoen aan de leukste activiteiten. De avond begint in Kunstmuseum Den Haag met een interactieve voorstelling. Om de avond af te sluiten is er een echte afterparty in de Tweede Kamer der Staten-Generaal.

‘Op Expeditie’
Het thema van de vierde editie is Op Expeditie. De kleine bezoekers krijgen de kans om de musea te ontdekken en hun grenzen te verleggen. Met 18 deelnemers, verspreid over Den Haag en Voorburg, is er genoeg te beleven. Bij het Museon is er een ijskoude expeditie naar Ötzi, de ijsmummie. Kom alles te weten over planeten bij Huygens’ Hofwijck in Voorburg. Of ontdek de gigantische achtbaan van Oscar Peters bij De Electriciteitsfabriek (in samenwerking met Nest). Er is geen seconde tijd om je te vervelen: bekijk het hele programma via www.museumnachtkids.nl/denhaag

Over Stichting Nederlandse Museumnacht Kids
In 2017 vond de eerste editie van Museumnacht Kids plaats in Den Haag. Inmiddels is dit jaar de vierde editie van het evenement. In 2019 was ook de eerste editie van Museumnacht Kids Haarlem. Museumnacht Kids wordt sinds de eerste editie georganiseerd door de afdeling Special Events en Innovatie van het Haagse adviesbureau Winkelman en Van Hessen, in opdracht van de Stichting Nederlandse Museumnacht Kids.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten