Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

DEEL JOUW MOOISTE PARKPOP MOMENT!

2 min read

2020 staat in het teken van de 40e editie van Parkpop en dat gaan we vieren. In de aanloop naar Parkpop op 28 juni 2020 presenteren wij een feestelijk programma met een aantal hele leuke activiteiten!

40 jaar aan prachtige herinneringen

Onderdeel van ons feestelijke programma is een uitgebreid online archief met daarin heel veel mooie verhalen, foto’s en video’s uit de 40-jarige Parkpop historie. Binnenkort kun je door een online tijdlijn struinen, kijk oude optredens terug van de 1e edities, duik in 40 jaar aan line-ups en blader door enorme stapels aan foto’s.

Parkpop maken wij uiteraard niet alleen, maar met jou. De Parkpop historie is niet compleet zonder jouw ervaringen, foto’s en video’s. Was jij erbij toen Parkpop voor de 1e keer plaatsvond op 5 juli 1981? Was jij ook bij die historische show van Robbie Williams in 1998? Danste jij je ook in het zweet tijdens de show DJ Tiesto in 2000? Heb jij ook keihard staan rocken bij Skunk Anansie op de laatste editie van Parkpop Saturday Night? Deel jouw verhalen met ons en wie weet voegen we jouw verhaal, foto of video toe aan onze digitale tijdlijn!

Dus…. deel jouw verhalen, foto’s en video’s en wie weet wordt het toegevoegd aan de tijdlijn en ben je voorgoed onderdeel geworden van de geschiedenis van een van de oudste festivals van Nederland!

Ben jij erbij op 28 juni? Zet jezelf op aanwezig in het ’40 jaar Parkpop’ – Facebook evenement en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom je favoriete festival!

Kijk ook regenmatig even in onze agenda en uitgaans app GoneOut voor het laatste nieuws en line up.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten