Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

HHS#CONNECTED FESTIVAL # Het grootste indoor studenten feest van Den Haag

2 min read

De Haagse Hogeschool wordt één keer per jaar omgetoverd tot een waanzinnig grote club waar studenten totaal uit hun dak kunnen gaan. Naast al het serieuze studeren is het een mooie uitlaadklep, zoals een motor olie nodig heeft, moet het ook een keertje lekker los communiceren zijn met elkaar.

Tijdens HHS#CONNECTED ontstaat die kans om met studenten van de zeven faculteiten op een losse manier in contact te komen. Lekker dansen, een drankje, een beautysalon van Maison en goede dj’s op de plekken waar je normaal aan je tentamens zit te zwoegen. In samenwerking met ACKU studenten buro organiseren studenten het jaarlijkse feest in de hogeschool. De school stelt hiermee veel vertrouwen in haar studenten. De voorbereidingen van dit evenement vragen dan ook wel wat van de studenten die als vrijwilligers meewerken aan deze unieke productie in de hogeschool.

Op vrijdag 21 februari gaan de deuren van de hogeschool wijd open van 22:00 uur tot 05:00 uur dan kan iedereen een dansje komen wagen bij de vier verschillende podia waar landelijk bekende dj’s hun muziek laten horen. Met klinkende namen als Freddy Moreira, Johnny 500, IR-SAIS en vele anderen. In de school worden daarvoor het Atrium, het tentamenlokaal en twee sporthallen omgebouwd tot feestlocatie. Voor de bezoekers komen er kluisjes in het centrale restaurant en er zijn op alle locaties barren ingericht. Laat het feest maar losbarsten in die koude wintertijd bestaat er niets mooiers.

In februari 2020 wordt het feest voor de laatste keer georganiseerd aangezien ACKU eind september 2020 ophoudt te bestaan. Om die reden wil ACKU graag alle oud-ACKU vrijwilligers uitnodigen aanwezig te zijn bij deze sloteditie. Samen proosten we dan op Den Haag Studentenstad en alles wat er in de loop van 18 jaar is gerealiseerd.

www.acku.nl  voor tickets van HHS#CONNECTED 2020

Facebook pagina