Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Peace in the Park 2019

1 min read

“Meet, Connect and Reflect”

Op zondagmiddag 22 september vindt de 7e editie van het Peace in the Park festival plaats. Peace in the Park wil de bezoekers van het festival het gevoel van innerlijke vrede laten ervaren en inspiratie laten opdoen om met vrede aan de slag te gaan in hun persoonlijke leven. Hierbij nodigen we jou uit voor een unieke ervaring van vrede. Kom naar de Paleistuin in Den Haag en ontmoet, beleef en proef vrede.

Tijdens het Peace in the Park festival kun je veelzijdige workshops en lezingen bijwonen. Kom naar een van onze tenten om te luisteren en mee te praten over (het gevoel van) vrede, of kom de innerlijke en lichamelijke rust ervaren tijdens het zingen van mantra’s of de meditatie- of yogalessen. Het meedoen aan de workshops is geheel vrijblijvend. Uiteraard is er ook lekker eten en drinken aanwezig. Voor kinderen is er een kinderprogramma. Het festival is gratis en is ook voor een internationaal publiek toegankelijk.

Het vredesfestival Peace in the Park is onderdeel van het Just Peace Festival dat van 18 t/m 22 september plaatsvindt in Den Haag, dé internationale stad van vrede en recht.

Datum: Zondag 22 september 2019 Tijd: 12:00 – 17:00 uur Locatie: Paleistuin, Prinsessewal, 2514 Den Haag Toegang: gratis Voor meer info en het complete programma, kijk op: www.peaceinthepark.eu

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten