NIEUWE ROCK HISTORY TOUR Zaterdag 7 september

LEKKER HOOR
Voor de eerste Rock History Tour van het seizoen op zaterdag 7 september ga je met z’n vieren en betaal nu – last minute – maar voor z’n tweetjes.

Maar wat krijg je dan allemaal vraag je je af. Nou dit dus;
– onbeperkt koffie, thee, fris, bier of wijn bij binnenkomst;
– 3,5 uur met een luxe HTM touringcar (ja er is een toilet aan boord) langs plekken van de Haagse beatgeschiedenis;
– waanzinnig goede live-muziek in de bus van niemand minder dan Matto Kranenburg (Ex Kane) en Hugo Remmelt (zondermeer de beste singer songwriter van Nederland of was dat nou Arie Spaans);
– gratis drankje onderweg tijdens de plas- en rookpauze;
– Peter de Ronde (ex Golden Earrings) als reisleider met als side kick de Haagse kunstenaar Marcello;
– 3 bijzondere stops met één keer een wel zeer Haagse literaire verrassing;
– een zeer bijzondere gast aan boord die zal vertellen over zijn ervaringen in de muziekscene van de sixties, dit maal Freddy van der Hilst de allereerste drummer van de Golden Earrings;
– onbeperkt koffie, thee, fris, bier of wijn bij de afterparty in de Rock Gallery;
– 20% korting op alle rock art prints;
– heel veel lachen onderweg;
– en tot slot een rock art kadootje van Marcello&Els.

BOEK NU EN STUUR EEN MAIL

JAMMER DAN
Het kan niet op denk je dan. Maar niets is minder waar want deze waanzinnige last minute aanbieding geldt echt niet in combinatie wat voor kortingskaart dan ook. Dus helaas ook niet met je Ooievaarspas want die is op zich nog voordeliger.

Op zaterdag 7 september om 13.30 uur vertrekt voor de 32e keer (!) de ruim drie en half uur durende Rock History Tour. Met een luxe HTM touringcar – voorzien van toilet, airco of verwarming – rijdt u langs de plekken van de Haagse beathistorie. Wildhoef, Zuiderpark en Terletstraat slaan we natuurlijk niet over…

Aan boord te gekke live-muziek van Matto Kraneburg en Hugo Remmelt, muzikanten die hun sporen hebben verdiend in de Haagse muziekscene. De reisleiding is in handen van ex Golden Earrings gitarist Peter de Ronde en de Haagse kunstenaar Marcello.

Zoals altijd hebben we een speciale gast aan boord die muziekscene uit de sixties en seventies van binnenuit kent; dit keer hebben we de eer om Freddy van der Hilst – allereerste drummer van de Golden Earrings – te verwelkomen!

Er zijn nog enkele tickets te bestellen via de mail. De tickets kosten € 50,- per persoon en als je een Ooievaarspas hebt slechts € 20,- De prijs is all-in drankjes bij ontvangst, onderweg en na afloop. Voor iedereen is er een klein rockart kadootje en 25% korting op de artprints van Marcello&Els.

Meer informatie en ticketverkoop  rockhistorytour.nl

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten