Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

Strandfestival Celebrate the 90’s

2 min read

6 september Scheveningen strand

Den Haag, 14 mei 2019 – Niet alleen de Engelse topband KEANE zal deze zomer een groot concert geven op het strand van Scheveningen maar ook het grootste 90’s Strandfestival Celebrate the 90’s komt deze zomer naar het Scheveningse strand. Celebrate the 90’s vindt plaats op vrijdag 6 september.

Het programma van Celebrate the 90’s bestaat uit de allerbeste namen uit de jaren 90 met o.a.:
25 Years Anniversary Charly Lownoise & Mental Theo, 2 Unlimited, Snap!The SunclubParty Animals en 2 Brothers on the 4th Floor. De gastheer van de avond is niemand minder dan Radio 10 DJ: Gerard Ekdom.

25 Years Anniversary Charly Lownoise & Mental Theo
Charly Lownoise & Mental Theo, dé ultieme 90’s legendes. Alweer 25 jaar in het vak en wereldwijd meer dan 3 miljoen verkochte platen. Wie danste er niet op ‘Wonderful Years’, ‘Stars’ of ‘Fantasy World’? Drie top hits en inmiddels dance klassiekers. Vrijdag 6 september staan ze samen met een speciale 25 Years Show op deze unieke strandlocatie op het podium.

Gerard Ekdom, zelf fervent 90’s liefhebber, zal deze avond uiteraard ook zijn meest favoriete jaren 90 platen draaien. Gerard Ekdom: “Ik kijk erg uit naar Celebrate the 90’s! Zon, zee, zand, de grootste 90’s artiesten en de grootse 90’s hits. Wat wil je nog meer?”. Bekijk hier zijn videoboodschap.

De tijd van de Discman, de Titanic, Friends, Tamagotchi’s, Flippo’s en de Nokia 5110. Om deze fantastische jaren te vieren én samen te herbeleven kom je naar het strand van Scheveningen voor strandfestival ‘Celebrate the 90’s’!

Met de aankondiging van Celebrate the 90’s is het Live on the Beach weekend compleet. Arwin Touw namens de organisatie: “Celebrate the 90’s is met de populaire 90’s muziek een echt feest en daarmee een mooie aanvulling op deze jubileumeditie van Live on the Beach. Ook het bomvolle  zaterdagprogramma  met optredens van Keane,  Maxi Jazz Faithless DJ set, Van Dik Hout, Pat Smith, Rondé en Suzan & Freek past bij een jubileumeditie”.

De voorverkoop start vrijdag 17 mei om 10:00 uur via www.liveonthebeach.nl

  • Vrijdag 6 september: Celebrate the 90’s
  • Tickets & informatie: www.liveonthebeach.nl
  • Locatie: Strand van Scheveningen t.h.v. Noordelijk Havenhoofd Den Haag
  • Ticketprijs: Early bird: € 21.50 (excl. servicekosten) Regulier: € 26.50 (excl. servicekosten)