Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Space2Dance in Musicon iedere laatste vrijdag van de maand

1 min read

Space2Dance, dé dansplek zonder leeftijdsgrens.

Zij dansten in hun jongere jaren bij Ao-Zora, de Toys, de Tempel, de Ballentent, Nastasta en natuurlijk het Paard van Troje. Zij dansen nog steeds graag, gevarieërd en ook wild en vrij. Omdat zij geen geschikte tent wisten waar deze muziek gedraaid wordt, zijn ze het zelf gaan doen.

Space2Dance, dat zijn 3 eigenwijze dj’s: Dj Fancy, Dj Helga draait door en DJ Ray. Zij maken uitstapjes van rock naar blues, van trance naar pop; met ‘alle’ stijlen, tijden en muziek van over de hele wereld creëren zij goeie dansvibes en een ongedwongen sfeer op de dansvloer. Door de afwisselende muziek die zij draaien, is Space2dance voor iedereen en voor alle leeftijden FEEST!

‘Dancing is important for us, everybody dances, it’s the essence of life, the hidden language of the soul’. (Sergei Polunin).

Eerder ging S2D los bij Surfdorp FAST, de Supermarkt (Grote Markt), Café de Bieb, het Syndicaat en bij Sociëteit Engels.

Nu zijn ze te gast bij Musicon aan de Soestdijksekade 345 (Den Haag), de laatste vrijdag van de maand, ze kijken 3 maanden vooruit: op 22 februari, 29 maart en 26 april van 20.00 – 02.00 uur.

Entree is € 6.- incl. welkomstdrankje (geen pin)

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten