Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant presenteren de 17de DrumDrieDaagse

2 min read

De 17de DrumDrieDaagse in Den Haag gaat
vrijdag 17 augustus van start

Drie dagen lang les van Cesar Zuiderwijk, Gary Husband (John McLaughlin), Jordi Geuens & Erik Rademakers (ritmesectie Selah Sue), Koen Herfst (Armin van Buuren, e.v.a.), Han Kerkhof (Insta/Youtube grooves), Tim Koning (Leif de Leeuw Band), Gert van der Zwan (The Hague Highland Pipe Band), The Smart ft Sarah Lavinia Feenstra (bandcoaching & sessie) en vele anderen.

De DrumDrieDaagse, een initiatief van Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant, gaat vrijdagochtend 17 augustus voor de 17de keer van start in Musicon, Den Haag. De 72 deelnemers krijgen drie dagen lang les van 17 leraren, die allemaal een ander onderdeel van het drumspel zullen overbrengen op de deelnemers: blastbeats, fills, samenspel met je bassist, paradiddles, triolen, snaredrumtechniek, jazzdrummen, met meerdere drummers samenspelen, spelen in een band etc etc. Ze krijgen les in privégroepjes van zes, elk uur bij iemand anders. Elke drummer die een beetje kan spelen kan  meedoen. De groepjes worden naar spelniveau en leeftijd ingedeeld.

DrumDrieDaagse: dat is je drie dagen lang tussen 10 en 6 met 72 collegadrummers onderdompelen in alle facetten van drums spelen, begeleid door de topdrummers van Nederland. Met heel veel lol!

Er zijn nog een aantal van de 72 plaatsen beschikbaar!

Het vrijdagavondconcert met de Leif de Leeuw Band – 17 augustus 20.30 uur
Na een dag lang clinics en lessen volgen kan je ’s avonds genieten van de band met Tim Koning op drums, de superbluesband van topgitarist Leif de Leeuw. Deelnemers aan de DrumDrieDaagse kunnen hier gratis bij zijn, voor andere concertbezoekers is de entree € 7,50.

De zaterdagavond sessie met The Smart – 18 augustus 20.30 uur
Vrijdag en zaterdag maken de bandcoachinglessen van Sarah Lavinia Feenstra deel uit van de DrumDrieDaagse. Ze doet dat met de onvermoeibare leden van haar geweldige band The Smart. In die twee dagen werkt ze toe naar de zaterdagavond sessie waar de band de drummers van de DrumDrieDaagse op het podium begeleidt. Natuurlijk weer gratis toegang voor deelnemers. Je vrienden en kennissen kunnen erbij zijn voor € 7,50.

DrumDrieDaagse

vr-za-zo 17-18-19 augustus

Musicon/MusicStation, Soestdijksekade 345, Den Haag

De deelnamekosten bedragen € 245,-, inclusief dagelijks een lunch, en drie consumpties.
Er zijn nog deelnameplaatsen beschikbaar.

Ga naar de website om je in te schrijven.

www.drumdriedaagse.nl

De DrumDrieDaagse is een initiatief van Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant en wordt mede mogelijk gemaakt door Zildjian cymbals, Pearl drums, Roland drums, Remo en KeyMusic/RockPalace.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten