wo. jan 29th, 2020

Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Programma undergroundfestival Submarine bekend

1 min read

De eerste namen voor het Haagse undergroundfestival Submarine zijn bekend. Onder andere Synkro (UK), Kimyan Law (UK), DODECAHEDRON, HEADS. (DE), DJ. Flugvél og Geimskip (IS) staan op zaterdag 21 juli bij PIP Den Haag in de Binckhorst. Kaarten zijn vanaf nu te koop via de website van PIP.

Andere bevestigde namen zijn Celestial Bodies, Coco Bryce, Deadcrow, Flowers, Lifeless Past, Star-Kid, Pig Frenzy, Atilla the HVN, A I D (DE) en HAÄRK. Hiermee haalt Submarine het spannendste wat er op dit moment in de (inter)nationale undergroundscene speelt naar Den Haag.

SuBmarine duikt de diepte in op zoek naar nieuwe alternatieve muziekstromingen. Je ontdekt er onderscheidende en experimentele acts die je niet snel zult tegenkomen op andere Haagse festivals, zoals elektronische live-acts, psychedelica, drones, soundscapes, indie, krautrock, metal en crossovers. SuBmarine is een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten en begeeft zich op onbekende muzikale terreinen. Een platform voor muzikanten die de grenzen opzoeken waar anderen de uitdaging gemakzuchtig negeren.

Tickets voor SuBmarine kosten €7,49 incl. servicekosten in de voorverkoop en €10 aan de deur. Groepstickets kosten 5 voor de prijs van 4 (€31,45). Kaarten zijn te koop via deze link: https://pipdenhaag.stager.nl/web/tickets/212017

Meer informatie via www.submarinedenhaag.nl.

Meer Nieuws