Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Ticketverkoop undergroundfestival SuBmarine 2018 gestart – eerste namen bekend

1 min read

De kaartverkoop voor het Haagse undergroundfestival SuBmarine is gestart. Het festival vindt plaats op zaterdag 21 juli bij PIP Den Haag in de Binckhorst. Coco Bryce, producer van jungly en breakbeat hardcore, en FLOWERS, Haagse stonerrock, zijn de eerste twee bevestigde namen.

SuBmarine duikt de diepte in op zoek naar nieuwe alternatieve muziekstromingen. Je ontdekt er onderscheidende en experimentele acts die je niet snel zult tegenkomen op andere Haagse festivals, zoals elektronische live-acts, psychedelica, drones, soundscapes, indie, krautrock, metal en crossovers. SuBmarine is een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten en begeeft zich op onbekende muzikale terreinen. Een platform voor muzikanten die de grenzen opzoeken waar anderen de uitdaging gemakzuchtig negeren.

Bredanaar Coco Bryce begon in 1995 met hardcore en breakbeat en switchte moeiteloos naar drum ’n bass en tekno een paar jaar later. De laatste paar jaar houdt hij zich voornamelijk bezig met jungly en breakbeat hardcore. FLOWERS brengt het stonerrockgeluid terug naar zijn embryonale staat en smeert het lukraak uit naar nieuwe avontuurlijke wegen. De dynamiek en spanning wordt groots uitgemeten: van geduchte geluidsmuren tot desolate, spaarzame interludes.

Tickets voor SuBmarine kosten €7,49 incl. servicekosten in de voorverkoop en €10,- aan de deur. Groepstickets kosten 5 voor de prijs van 4 (€31,45). Kaarten zijn te koop via deze link: https://pipdenhaag.stager.nl/web/tickets/212017

Meer informatie via www.submarinedenhaag.nl.