Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Festival TREK zoekt Haags talent

2 min read

Singer-songwriters, kleinkunst-, dans-, theater- en overige creatieve acts komen in aanmerking voor een podium 

Festival TREK is voor de vijfde editie van het grootste rondreizende openluchtrestaurant op zoek naar creatief Haags talent. Van vrijdag 6 tot en met zondag 9 september komen creatieve acts in aanmerking voor een podiumplek in het Westbroekpark. Het karakter van het festival zou niet hetzelfde zijn zonder de (regionale) acts die elk jaar voor veel sfeer zorgen. Festival TREK roept daarom alle creatieve dansacts, singer-songwriters, kleinkunstenaars, theateracts en (semi-akoestische) bandjes uit Den Haag e.o. op om zich aan te melden via de website

Festival TREK, meer dan alleen lekker eten en drinken
Festival TREK tovert negen stadsparken verspreid over het hele land om tot grote openluchtrestaurants met tientallen mobiele keukens en barretjes. Naast lekker eten en drinken, maken bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme liveoptredens een bezoek aan Festival TREK compleet. Dit jaar zullen bezoekers op nog meer plekken binnen het festivalterrein verrast worden met creatieve performances. “Als BurgeRmeester ben ik er trots op dat we komende zomer nog meer lokaal talent de kans geven om hun kunsten aan een breed publiek te tonen in de mooiste stadsparken van het land. Schrijf je act daarom snel in en wellicht verwelkom ik je op (het podium van) Festival TREK.”, aldus de BurgeRmeester van TREK.

Over Festival TREK
Haagse Bourgondiërs kunnen komend jubileumjaar, van vrijdag 6 tot en met zondag 9 september in het Westbroekpark, rekenen op de komst van het grootste rondreizende foodfestival van Nederland. Festival TREK is gratis toegankelijk, er wordt uitsluitend een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival glas. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor eenmalig een bijdrage van € 2,50 waarna het festival ‘glas’ bij iedere bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ exemplaar. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk. Zie voor meer informatie: http://www.festival-trek.nl/