The night before Parkpop vindt het gloednieuwe Parkpop Saturday Night plaats

The night before Parkpop vindt het gloednieuwe Parkpop Saturday Night plaats. Maak je op voor een avond vol hits uit de laatste decennia. Grote namen uit binnen- en buitenland, nieuwe acts en wereldwijd bejubelde tribute bands staan samen garant voor een swingende, zwoele zomeravond in het Haagse Zuiderpark. Met Kim Wilde en Clouseau zijn de eerste namen inmiddels bekend. Houd de line-up in de gaten voor meer knallers!

De ticketverkoop voor Parkpop Saturday Night is zojuist gestart! Boek nu met 7,50 euro early bird korting en sta front row bij Kim Wilde Clouseau and many more artists to be announced 🙂 KOOP JE TICKETS HIER: https://www.ticketmaster.nl/event/215681?brand=parkpop

Parkpop Down Town
Na het succes van vorig jaar is het de vrijdag voor het festival weer tijd voor Parkpop Down Town. Parkpop verovert de Haagse binnenstad met vette acts  op de Grote Markt, optredens in het Paard en een spectaculaire afterparty in de Zwarte Ruiter die je niet wilt missen!

PARKPOP WEEKEND

22, 23, 24 JUNI 2018 | DEN HAAG

www.parkpop.nl

www.parkpop.nl/saturdaynight

Facebook: Parkpop Saturday Night

Facebook: Parkpop

Houd onze website in de gaten voor alle updates rond Parkpop Saturday Night en Parkpop, of volg ons op Facebook en Twitter