do. aug 22nd, 2019

Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

De Haagse Hogeschool viert op 23 februari haar dertig jarig bestaan.

2 min read

De Haagse Hogeschool viert op 23 februari haar dertig jarig bestaan met een waanzinnig studentenfeest voor 3.000 bezoekers.

Futuristische club
De Haagse Hogeschool biedt nu aan 26.000 studenten HBO onderwijs. In de dertig jaar is de school van een enorme betekenis voor de regio geweest, en nog steeds. Meer dan 250.000 studenten zijn de arbeidsmarkt opgegaan met een HBO-diploma. Het wordt daarom een speciale editie om het 30-jarige bestaan van de hogeschool te vieren. Naast het terugkijken op de dertig jaar zal het festival gericht zijn op verbinding en op de toekomst. Het atrium van de hogeschool wordt omgebouwd tot een futuristische club met grote projectieschermen, robots die rondrijden en prachtige sparkulars.

Het gebouw zal volledig omgetoverd worden tot een onvergetelijke clublocatie met DJ’s en live acts op diverse plaatsen in de hogeschool. Julian Jordan, The Him, Mike Williams, Abstract, Hato, Ziggy, Versano Laroz, Daniel Thomasso, Jules, Shyranno, Mc Marboo, Rosh, Aizy dit zijn enkele artiesten die aanwezig zullen zijn op het festival.

HHS#CONNECTED is een uniek festival, georganiseerd voor en door studenten. Het is erop gericht om mensen te leren kennen en om een waanzinnig mooi feest met elkaar te vieren op de plek waar je normaal naar je colleges gaat. De ontmoeting met elkaar staat centraal. Na al het serieuze werk in de collegebanken en werkplaatsen is het tijd voor een prachtige feest waaraan studenten maandenlang samen met ACKU hebben gewerkt.

De mainstage bij het atrium zal geprogrammeerd worden met EDM muziek en DJ’s het gaat een futuristische sfeer krijgen. Zo zullen er projecties op de balkons van de aula te zien zijn en robots zullen rondjes maken over de dansvloer. Verder zullen rookmachines, vuurwerkfonteinen, lasers en reflectie schermen de sfeer afmaken. Het tweede podium is in de gymzaal van de hogeschool. Dit wordt een echte urban jungle. In de sfeer van de tiki-bar met beplanting en gave jungle elementen. Het sociëteitenpodium bevindt zich in het tentamenlokaal. Hier zullen de studentenverenigingen Pelagros, INTAC, HSV en Inter-access een echte sociëteitssfeer neerzetten met het thema ‘welkom in de soos’ met vette meezingers en carnavalskrakers.

Alumni, medewerkers en oud-medewerkers zijn ook welkom op dit verjaardagsfeest van De Haagse Hogeschool. Kaarten zijn online te bestellen via de website van ACKU. Wees er snel bij het aantal kaarten is beperkt. De garderobe bestaat uit kluisjes. De barprijzen zijn natuurlijk ook studentikoos.

Meer over HHS#Connected www.acku.nl

Vrijdag 23 februari, 22:00 uur tot 5:00 uur

Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag