Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag

Op zondagavond 17 december van 20.00 tot 22.00 uur komt er een vervolg op de bijzondere Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag, waar bezoekers mee kunnen genieten en uit volle borst mee kunnen zingen met traditionele Nederlandse en Engelse kerstliederen, dit alles onder de bezielende leiding van dirigent en pianist Gregor Bak met een gastoptreden van ‘dramatisch sopraan’ Francis van Broekhuizen. Dinsdag 28 november was de eerste repetitie. Vanwege meerdere zieken, zijn er nog plekken vrijgekomen in het koor.

Koorleden gezocht
Dinsdagavond 28 november was de eerste repetitie in de Glazen Zaal. Op woensdagavond 13 december is daar de tweede repetitie en de generale repetitie is op zaterdagmiddag 16 december in het Atrium Den Haag. Vanwege de vele zieken die zich hebben afgemeld is de organisatie Atrium City Hall nog op zoek naar meer koorleden, en met name naar mannelijke koorleden. Opgeven als koorlid kan via de website van de Kerst-Sing-ALong.

Programma Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag
Tijdens het kerstconcert op zondagavond 17 december in het Atrium Den Haag zingt het kerstkoor samen met pianist en dirigent Gregor Bak en dramatische sopraan Francis van Broekhuizen de meest bekende Nederlandse en Engelse kerstliederen tot aan bekende meezing nummers die passen in deze tijd. De deuren gaan open om 19:00 uur en het programma is van 20:00 tot 22:00 uur.

Kaartverkoop alleen in de voorverkoop
Kaarten voor de Kerst-Sing-ALong zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en niet aan de deur. Kaarten kosten 3 Euro p.p. en Ooievaarspashouders betalen 1,50 Euro p.p. op vertoon van een persoonsgebonden Ooievaarspas. De voorverkoop vindt plaats op:

  • Woensdag 13 december van 20.00 tot 22.00 uur in de Glazen Zaal, Prinsessegracht 26, Den Haag.
  • Zaterdag 16 december van 12.00 tot 16.00 uur in het Atrium Den Haag, Spui 70.

Meer informatie is te vinden op www.kerstsingalong.nl.

Mede mogelijk gemaakt door
De Kerst-Sing-ALong wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, ISLA, Van Ommeren de Voogt stichting, Cultuurschakel, de organisatie is in handen van Atrium City Hall.

Over het Atrium Den Haag
Het Atrium Den Haag is het ontmoetingscentrum in het stadhuis voor de burgers en de bezoekers van Den Haag. Er worden culturele, educatieve, maatschappelijke en commerciële evenementen en tentoonstellingen georganiseerd. Stichting Atrium City Hall organiseert deze verschillende activiteiten in het Atrium Den Haag, zoals de Kerst-Sing-ALong. Meer informatie is te vinden op www.atriumcityhall.nl.