Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Ready To Play opent muziekschool in Musicon

2 min read

De officiële opening vindt plaats op zondag 8 oktober van 15:00u tot 18:00u, met een drankje, een hapje en veel muziek.

Ready To Play verzorgt nu ook de privé en duo-muzieklessen voor toetsen, bas, gitaar, drum, zangles en songwriting in de vernieuwde lesruimtes van Musicon. Dit is aanvullend op de bekende bandcoaching-lessen, die al 15 jaar in Musicon plaatsvinden. Het docententeam van Ready To Play staat bekend om zijn zeer gedreven en ervaren muzikanten uit Den Haag. Zij hebben veel  aandacht voor ieders muzikale wensen, bovendien kun je via Ready To Play ook veel optreden.

Uit de bandcoachinglessen van Ready To Play in Musicon zijn de laatste jaren veel succesvolle Haagse popmuzikanten voortgekomen. Er zijn al een flink aantal op internationale podia terecht gekomen en toegelaten op vakopleidingen. Een verhaal apart, dat het waard is om verteld te worden. Musicon en Ready To Play hebben samen veel Haagse pophistorie geschreven.

Musicon en Ready To Play vieren deze nieuwe stap in de samenwerking met een feestelijke open dag. Op het programma staan onder meer optredens van leerlingen en docenten en gratis proeflessen. Daarnaast wordt er informatie gegeven en is er een speciale openingsactie: nieuwe inschrijvingen krijgen de eerste maand 50% korting op alle muzieklessen.

Rick Jillissen (mede-eigenaar Ready To Play): “Begin 2001, zaten we met Daan een biertje te drinken en te filosoferen. Kort daarna zijn Johan Witt en ik samen begonnen in Musicon met vier bandjes. We hadden niet kunnen dromen dat we nu, ruim vijftien jaar later, de grootste muziekschool van Den Haag zouden hebben. Dat wij nu ook de muziekschool binnen Musicon gaan organiseren maakt de cirkel rond. Het voelt goed.”

Daan van der Bruggen (directie Musicon): “Dat Ready To Play nu hun eigen ruimtes heeft in Musicon is de logische volgende stap van een samenwerkingsverband dat door de jaren gegroeid en sterker geworden is. Persoonlijk ben ik heel blij dat de muziekschool, die in Musicon ooit is opgebouwd door niemand minder dan Cesar Zuiderwijk, in de best mogelijke handen is overgegaan en dat iedereen in de wijde omgeving bij ons kan rekenen op de beste muzieklessen van Den Haag.”

Ben je nieuwsgierig wie er lesgeven, kijk dan op: www.r2p.nl/ en www.musicon.nl/

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten